OS X Mavericks: Kotoeri-indtastningsmetoden for japansk kan se ud til at skabe forkerte tegn

Hvis du har valgt mere end én indtastningsmetode i Mavericks, kan følgende ske:

• Hvis Kotoeri og et andet sprog er indstillet som indtastningsmetoder, bruger indgangskilden muligvis ikke tastaturindstillingen JIS (Japan Industry Standards) korrekt.
  • OS X godkender ikke skærmskåneradgangskoden, selv om det ser ud til, at du indtaster koden korrekt.

I OS X Mavericks bruges det latinske tastaturlayout til Kotoeri i ovennævnte dialog, når der indtastes japansk tekst. Det medfører forskelle i tastaturlayoutet, når der er slået flere sprog til som indgangskilde. Hvis f.eks. Kotoeri og fransk er slået til som indgangskilde, registreres et tryk på tasten "Q" som et "A" på et japansk tastatur.

Problemet løses ved at slå alle øvrige sprog end japansk fra på fanen Indgangskilde i tastaturindstillingerne i Systemindstillinger.