Hvis en enhed, der deler din Mac-computers internetforbindelse, ikke kan oprette forbindelse til internettet

Du har muligvis ændret indstillingerne for Internetdeling, da andre enheder delte forbindelsen via Wi-Fi.

Hvis du bruger Internetdeling til at dele din Mac-computers internetforbindelse med andre enheder via Wi-Fi, kan du afbryde internettjenesterne til de pågældende enheder, hvis du ændrer indstillingerne for Internetdeling. Følg disse trin for at tillade andre enheder at oprette forbindelse igen med dine nye indstillinger.

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Deling. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Internetdeling for at slå Internetdeling fra.
  2. Start Mac-computeren igen.
  3. Åbn indstillingerne for Deling igen, og marker afkrydsningsfeltet Internetdeling for at slå Internetdeling til igen.
  4. Marker afkrydsningsfeltet Wi-Fi på listen over porte, og klik derefter på Wi-Fi-indstillinger, og vælg dit foretrukne netværksnavn, den foretrukne kanal og sikkerhedsindstilling.
  5. Slut Systemindstillinger. Dine andre enheder bør nu kunne oprette forbindelse til din Mac-computer via Wi-Fi og bruge dens internetforbindelse.