AirPort-baser: Time Machine-harddiskens kompatibilitet

Få mere at vide om, hvilke harddiske i AirPort-baser der understøttes af Time Machine.

Time Machine kan sikkerhedskopiere Mac-computerens data til AirPort Time Capsule eller et eksternt drev, der er formateret som Mac OS udvidet. Det gør det også nemt at bruge mere end en enkelt disk til sikkerhedskopier i OS X Mountain Lion.

Time Machine virker sammen med:

• Den indbyggede harddisk i AirPort Time Capsule (alle modeller)
  • En ekstern USB-harddisk, der er sluttet til AirPort Time Capsule (alle modeller)
  • En ekstern harddisk, der er sluttet til Mac-computeren

Brug ruden Time Machine i Systemindstillinger til at vælge en eller flere diske til sikkerhedskopiering.

Time Machine er ikke kompatibel med USB-harddiske, der er tilsluttet AirPort Express eller AirPort Extreme.