iPhoto: Problemer med FAT32-formaterede drev

Hvis du arkiverer iPhoto-biblioteket på en enhed, der er formateret som FAT32 (arkivsystem, der ofte anvendes på Windows-pc'er), kan der opstå problemer med lav hastighed og mistede data. Billeder, der er arkiveret på FAT32-enheder, kan i nogle tilfælde også skifte til offline. Hvis iPhoto-biblioteket arkiveres på et netværk i stedet for lokalt på computeren, kan det ligeledes være årsag til lav hastighed og mistede data.

De bedste resultater opnås, hvis iPhoto-biblioteket er arkiveret på et lokalt drev, der er formateret som Mac OS X - udvidet.

Mange eksterne drev er på forhånd formateret som FAT32. Brug Diskværktøj til at formatere nye eksterne harddiske som Mac OS X - udvidet, før de bruges sammen med iPhoto. Du kan se, hvordan det gøres, i artiklen Formatering af eksterne drev til Mac OS - udvidet, før de bruges sammen med Aperture.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.