GarageBand til iOS: Forvrænget lyd ved Audiobus og enheder med flere kanaler

Hvis Audiobus bruges til at optage i GarageBand i et program, der understøtter Audiobus, kan lyden i nogle tilfælde blive forvrænget, når der tilsluttes en lydgrænseflade med flere kanaler.

Programmet, der understøtter Audiobus, skal opdateres. Se producentens hjemmeside, eller kontakt producenten for at få yderligere oplysninger.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.