Boot Camp: Windows-installation medfører sort skærm med blinkende markør

Windows-installationen kan medføre sort skærm med blinkende markør. Dette kan ske, hvis du bruger et optisk USB-drev eller et USB-flashdrev til Windows-installationen, mens en anden USB-enhed også er tilsluttet computeren.

Når du bruger et optisk USB-drev eller et USB-flashdrev til at installere Windows, skal du fjerne alle andre USB-enheder fra computeren undtagen USB-installationsmediet med Windows, tastaturet og musen.

Følg denne fremgangsmåde, hvis du oplever problemet.

1. Tryk på afbryderknappen og hold den nede for at slukke computeren.
  2. Fjern alle USB-enheder undtagen USB-installationsmediet med Windows, tastaturet og musen.
  3. Tænd computeren igen, mens du holder Alt-tasten nede, til der vises et skærmbillede, hvor du kan vælge startdrevet.
  4. Klik på installationsmediet med Windows for at starte Windows-installationsprocessen.

Yderligere oplysninger

Hvis du har en MacBook Pro (13", ultimo 2012) eller en MacBook Air (medio 2013), kræver det flere trin at installere Windows 8. Yderligere oplysninger kan ses i denne artikel.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.