Meddelelsen "Frigør plads på C-drevet" vises under opgradering af Windows

Når du opgraderer fra en ældre version af Windows, vises meddelelsen "Frigør plads på C-drevet" muligvis på MacBook Air (11", medio 2012) med indbygget 64 GB flashdrev.

Installer en fuld version af Windows i stedet for en opgraderingsversion. Der kan ikke installeres opgraderingsversioner, da det indbyggede 64 GB flashdrev kun kan tildele en Windows-partition 34 GB plads. Det er ikke tilstrækkelig ledig plads til en opgraderingsinstallering.

Med denne fremgangsmåde slettes den aktuelle Windows-partition på Mac-computeren. Du skal sikkerhedskopiere eventuelle vigtige data på Windows-partitionen, inden du bruger denne fremgangsmåde.

Brug denne fremgangsmåde til at fjerne den aktuelle installering af Windows, og installer derefter en fuld version af Windows igen:

1. Lav en sikkerhedskopi af dataene på Windows-partitionen.
  2. Start Mac-computeren fra OS X.
  3. Vælg Gå > Hjælpeprogrammer i Finder.
  4. Åbn Boot Camp-assistent i vinduet Hjælpeprogrammer.
  5. Klik på Fortsæt, og vælg derefter muligheden "Fjern Windows... eller en nyere version".
  6. Når Boot Camp har fjernet Windows-partitionen, skal du bruge Boot Camp-assistenten til at installere en fuld version af Windows.
  7. Når installeringen er udført, skal du gendanne dine data fra sikkerhedskopien.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.