Windows 8: Meddelelsen "Fjern USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver" vises ved opgradering fra Windows 7

Ved opgradering fra Microsoft Windows 7 til Windows 8 vises der muligvis en meddelelse om, at du skal fjerne USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver, fordi den ikke er kompatibel med Windows 8.

Vigtigt! Du skal ikke klikke på Fjern. Hvis denne driver fjernes, kan eksterne tastaturer, mus og pegefelter, som er sluttet til en USB 3.0-port, ikke bruges i Windows 8.

OS X Mountain Lion v10.8.3 og nyere versioner

1. Klik på knappen Tilbage.
  2. Annuller opgraderingen.
  3. Åbn Boot Camp-assistent i mappen Hjælpeprogrammer (vælg Gå > Hjælpeprogrammer i Finder).
  4. Brug Boot Camp-assistent til at hente den nyeste Windows-supportsoftware fra Apple.
  5. Genstart Mac-computeren, og start i Windows 7.
  6. Installer supportsoftwaren i Windows 7, og prøv derefter Windows 8-opgraderingen igen.

OS X Lion og ældre versioner

1. Klik på knappen Tilbage.
  2. Annuller opgraderingen.
  3. Hent og installer Windows-supportsoftwaren her.

Yderligere oplysninger

Hvis du fjerner denne driver, virker tastaturet og pegefeltet på MacBook, MacBook Air og MacBook Pro stadig. Eksterne USB-enheder kan dog ikke bruges, hvis driveren fjernes.

Hvis du allerede har klikket på Fjern, og eksterne tastaturer, mus og pegefelter ikke virker i Windows 8, skal du slette Windows-partitionen ved hjælp af Boot Camp-assistent og starte forfra. Hvis du installerer en opgradering, skal du installere Windows 7, installere Boot Camp-supportsoftwaren og derefter opgradere til Windows 8.  Du kan få mere at vide om installering af Windows 8 i installerings- og indstillingsvejledningen til Boot Camp.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.