Hvis FaceTime ikke virker på din Mac

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan logge på FaceTime, bruge kameraet eller mikrofonen eller opretholde forbindelsen.

Hvis du ikke kan logge på FaceTime

Sådan gør du, hvis kameraet eller mikrofonen ikke virker

En af følgende løsninger kan muligvis hjælpe:

• Slut FaceTime, og åbn FaceTime igen.
  • Start din Mac (Apple-menuen > Start igen).
  • Kontroller, at FaceTime er sluttet, og prøv derefter, om dit kamera virker med andre programmer, f.eks. Photo Booth. Hvis ikke, så skyldes problemet ikke FaceTime.
  • Hvis du har sluttet flere kameraer eller mikrofoner til din Mac, skal du tjekke menuen Video på menulinjen FaceTime for at se, om du har valgt korrekt kamera og mikrofon.

Hvis du har brug for hjælp med forbindelses- eller opkaldskvalitet

Et langsomt eller overbelastet Wi-Fi-netværk kan skabe problemer for dit FaceTime-opkald. Hvis der vises advarsler vedrørende forbindelsen, eller hvis lyd og video er i lav kvalitet:

• Kontroller, at du og modtageren har en hurtig Wi-Fi- eller mobilforbindelse. FaceTime-opkald via Wi-Fi kræver en bredbåndsforbindelse.
  • Kontroller, om andet kan være skyld i den reducerede hastighed, f.eks. hvis en anden person streamer indhold via dit netværk.
  • Kontakt din internetudbyder, hvis du har spørgsmål til internethastigheden.

Sådan bruges FaceTime på din Mac

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.