Sådan indstilles en låsebesked i log ind-vinduet på din Mac-computer

Du kan indstille en tilpasset besked, der vises nederst i log ind-vinduet.

Log ind-vinduet vises, når du logger af din brugerkonto. Afhængigt af dine indstillinger for Sikkerhed & anonymitet vises den også, når du aktiverer din Mac-computer fra vågeblus, eller når skærmskåneren starter. I eksemplet nedenfor er "Welcome to my Mac" en tilpasset låsebesked.

Sådan indstilles en låsebesked

1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen (), og klik derefter på Sikkerhed & anonymitet.
  2. Klik på låsen, og indtast administratornavn og adgangskode.
  3. Gå til fanen Generelt, vælg "Vis en besked, når skærmen er låst", og klik derefter på "Indstil låst besked…".
  4. Indtast beskeden i tekstfeltet. Klik på OK.

Læs mere

• Beskeden i log ind-vinduet kan være en anden end den, du indstiller, hvis it-afdelingen har konfigureret denne funktion fra kommandolinjen eller via en konfigurationsprofil.
  • Du kan også indstille et log ind-vinduesbanner, der vises, når du logger ind, og en skærmskåner-besked, der vises, når din Mac-computer ikke er i brug.