GarageBand til iOS og Logic Remote: Brug af Touch-instrumenter og andre handlinger medfører funktionsfejl

Hvis du spiller på Touch-instrumenter eller bruger tastekommandoer, kan der opstå fejl:

• Ved skift mellem programmer
  • Ved åbning af multitaskinglinjen
  • Ved åbning af Kontrolcenter
  • Ved skift til hjemmeskærmen
  • Der opstår fejl, når du løfter fingeren – ikke når du trykker

Det kan ske, hvis "Betjening af multitasking" (kun iPad) eller adgang til Kontrolcenter fra programmer er slået til. Indstillingerne er slået til som standard:

1. Slå "Betjening af multitasking" fra i Indstillinger > Generelt.
  2. Slå "Adgang fra programmer" fra i Indstillinger > Kontrolcenter.