Sådan løses problemer med Tilbage til min Mac via statusmeddelelser i iCloud-indstillingerne

Når du slår Tilbage til min Mac til i iCloud-indstillingerne, vises en af nedenstående meddelelser muligvis.

Start med at sørge for, at både den Mac, du opretter forbindelse til og fra, bruger OS X Lion v10.7.5 eller nyere. Hvis oplysningerne i denne artikel ikke hjælper dig med at løse problemet, skal du se de generelle trin til løsning af problemer med Tilbage til min Mac.

Tilbage til min Mac er ikke tilgængelig på macOS Mojave. Hvis du bruger macOS Mojave, kan du læse mere om, hvilke alternativer du kan bruge til arkivadgang, skærmdeling og adgang til fjernskrivebord.

"Tilbage til min Mac... Ingen netværksforbindelse."

Din computer har ikke forbindelse til internettet.

"Tilbage til min Mac fungerer ikke korrekt, fordi serveren ikke svarer."

Computeren kan ikke oprette forbindelse til iCloud-tjenesten.

• Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet "Tilbage til min Mac" i iCloud-indstillingerne, vent 15 sekunder, og marker den igen for at slå Tilbage til min Mac til igen.
  • Se siden Systemstatus for at sikre, at der ikke er anført problemer for Tilbage til min Mac.
  • Find ud af, om din internetudbyder oplever et driftsnedbrud.
  • Kontroller, om de TCP- eller UDP-porte, der bruges af Tilbage til min Mac, er åbne i computerens firewall. Kontakt internetudbyderen, hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, om disse porte er åbne. Hvis du befinder dig i et virksomhedsmiljø eller lignende, hvor internetforbindelsen bliver administreret for dig, skal du kontakte netværksadministratoren for at sikre, at portene ikke er blokeret.

"Tilbage til min Mac er muligvis langsom, fordi NAT-PMP (NAT Port Mapping) eller UPnP (Universal Plug and Play) er slået fra på din router."

NAT-PMP- eller UPnP-protokollen er slået fra på din router eller understøttes ikke af din router.

• Hvis du har en AirPort-base, skal du bruge AirPort-værktøjet til at indstille basen.
  • Hvis du ikke bruger en Apple-router, skal du se den vejledning, der fulgte med routeren for at finde ud af, om NAT-PMP eller UPnP understøttes og finde ud af, hvordan de slås til. Nogle routere, der markedsføres som UPnP-kompatible, kræver muligvis en firmwareopdatering fra producenten.
  • Hvis du ikke har adgang til routeren, skal du kontakte netværksadministratoren for at få hjælp.

"Tilbage til min Mac er muligvis langsom, fordi NAT-PMP (NAT Port Mapping) er slået fra på din base."

NAT-PMP er slået fra på din AirPort-base. Klik på knappen Slå NAT-portoverførsel til i beskeden, og brug AirPort-værktøjet til at indstille NAT-funktioner for din base.

"Tilbage til min Mac er langsom, fordi der er mere end en enhed på netværket, der leverer netværkstjenester."

Din computer er en del af et multi-NAT-netværk, hvilket betyder, at mindst én router (trådløs eller kabelbaseret) er forbundet med en anden router, og hver router leverer NAT (Network Address Translation). Følg instruktionerne for at løse en multi-NAT-konfiguration.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.