Sådan løses problemer med Tilbage til min Mac via statusmeddelelser i iCloud-indstillingerne

Når du slår Tilbage til min Mac til i iCloud-indstillingerne, vises en af nedenstående meddelelser muligvis.

Start med at sikre dig, at de to Mac-computere, du opretter forbindelse til og fra, begge bruger OS X Lion v10.7.5 eller en nyere version. Hvis oplysningerne i denne artikel ikke kan løse problemet, skal du se den generelle fejlfindingsmetode for at få løst problemer med Tilbage til min Mac.

"Tilbage til min Mac...Intet netværk."

Der er ikke oprettet forbindelse til internettet på computeren.

• Klik på knappen Netværksdiagnostik i meddelelsen, og følg vejledningen på skærmen for at foretage fejlfinding af forbindelsen.
  • Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du kontakte internetudbyderen for at finde ud af, om internettjenesten er afbrudt.

"Tilbage til min Mac fungerer ikke korrekt, fordi serveren ikke svarer."

Computeren kan ikke oprette forbindelse til iCloud-tjenesten.

• Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Tilbage til min Mac i iCloud-indstillingerne, og vent 15 sekunder. Marker så igen afkrydsningsfeltet for at slå Tilbage til min Mac til igen.
  • Se siden med systemstatus for at sikre dig, at der ikke er aktuelle problemer med Tilbage med min Mac.
  • Undersøg, om der er nedbrud hos internetudbyderen.
  • Kontroller, om de TCP- eller UDP-porte, der bruges af Tilbage til min Mac, er åbne i computerens firewall. Kontakt internetudbyderen, hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, om disse porte er åbne. Hvis du er på netværket i en virksomhed eller et andet sted, hvor internetforbindelsen styres af en netværksadministrator, skal du kontakte administratoren for at sikre dig, at der ikke er blokeret for disse porte.

"Tilbage til min Mac er langsom, fordi NAT-PM (NAT Port Mapping) eller UPnP (Universal Plug and Play) er slået fra på routeren."

NAT-PMP- eller UPnP-protokollen er slået fra på routeren eller understøttes ikke.

• Hvis du bruger en AirPort-base, skal du bruge AirPort-værktøj til at angive NAT-indstillingerne for basen.
  • Hvis du ikke bruger en Apple-router, skal du se den dokumentation, der fulgte med routeren, for at finde ud af, om NAT-PMP eller UPnP understøttes, og hvordan protokollen slås til. Nogle routere, der reklamerer med UPnP-kompatibilitet, kan kræve en firmwareopdatering fra producenten.
  • Hvis du ikke har adgang til routeren, skal du kontakte netværksadministratoren for at få hjælp.

"Tilbage til min Mac er langsom, fordi NAT-PMP (NAT Port Mapping Protocol) er slået fra på basen"

NAT-PMP er slået fra på AirPort-basen. Klik på knappen "Slå protokollen til NAT-portoverførsel til" i meddelelsen, og brug AirPort-værktøj til at indstille NAT-muligheder for basen.

"Tilbage til min Mac er langsom, fordi der er mere end en enhed på netværket, der leverer netværkstjenester."

Computeren er del af et netværk med multi-NAT, hvilket betyder, at mindst én router (trådløs eller kabelforbundet) er tilsluttet en anden router, og begge routere leverer NAT (oversættelse af netværksadresser). Følg vejledningen i at løse problemer med en konfiguration med dobbelt NAT.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.