Sådan gør du, hvis Mail lukker pludseligt ved visning af visse beskeder

Mail lukker muligvis pludseligt, når der vises en besked, der er ødelagt eller beskadiget.

Mail lukker muligvis pludseligt, når der vises en besked, der er ødelagt eller beskadiget, og det bliver muligvis ved med at lukke, så længe beskeden er markeret. Problemet løses ved at følge denne fremgangsmåde for at slette beskeden:

1. Åbn Mail, og tryk med det samme på Skift-tasten, indtil Mail åbner. Dette får Mail til at åbne uden markerede beskeder eller postkasser.
  2. Skjul beskedfremviseren i vinduet ved forsigtigt at trække i den tynde skillelinje mellem fremviseren og din beskedliste. Bliv ved med at trække, indtil Mail kun viser beskedlisten og ikke beskedfremviseren. Med denne visning kan du kun se en besked ved at dobbeltklikke for at åbne den.
  3. Klik en gang på den berørte besked uden at åbne den. Tryk derefter på Slet, eller vælg Besked > Flyt til > Papirkurv.