Apple Thunderbolt Display (27"): F8-tasten virker ikke i Windows med et USB-tastatur sluttet til skærmen

Hvis du bruger Windows og har et USB-tastatur sluttet til en Mac-computer via USB-porten på et Apple Thunderbolt Display (27"), kan det ske, at F8-tasten ikke genkendes af Windows, hvis du forsøger at acceptere vilkårene eller starte i fejlsikret tilstand.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Slut USB-tastaturet direkte til computerens USB-port for at få F8-tasten til at virke.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.