Hvis en brugerkonto i macOS vises igen efter en sletning

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis en brugerkonto i macOS vises igen efter en sletning.

Hvis du sletter en brugerkonto i macOS, og den vises igen næste gang, du åbner vinduet Brugere & grupper i Systemindstillinger, kan du fjerne kontoen med Biblioteksværktøj.

Du må ikke bruge Biblioteksværktøj til kun at fjerne administratorkontoen på din Mac eller en anden konto, der er logget ind. I sådanne tilfælde skal du enten oprette en ny administratorkonto eller logge brugeren af – derefter kan du fjerne kontoen i vinduet Brugere & grupper i Systemindstillinger.

1. Log ind med en brugerkonto, som du vil beholde.
  2. Tryk på Kommando-mellemrumstasten for at åbne Spotlight. Indtast Biblioteksværktøj, og tryk på Retur, eller dobbeltklik på Biblioteksværktøj i Spotlight-resultaterne.
  3. Hvis låsen låsesymbol i nederste venstre hjørne af vinduet Biblioteksværktøj er lukket, skal du klikke på den og indtaste administratorens navn og adgangskode.
  4. Klik på Redigeringsværktøj til bibliotek på værktøjslinjen i vinduet Biblioteksværktøj.
  5. Vælg Users i lokalmenuen Oversigt (dette er allerede valgt, hvis brugeren, der er logget ind, aldrig tidligere har brugt Redigeringsværktøj til bibliotek).
  6. Gå til listen i venstre side af vinduet Biblioteksværktøj, og vælg den bruger, der skal fjernes. Du kan finde en bruger på listen ved hjælp af feltet Søg, der vises over listen. Navnet, der vælges, skal være identisk med det navn, der vises i vinduet Brugere & grupper i Systemindstillinger, når den pågældende bruger er logget ind.
    Appen Biblioteksværktøj, der viser et valgt brugernavn.
  7. Klik på knappen Fjern i nederste venstre hjørne af vinduet Biblioteksværktøj.
  8. Kontroller, at den valgte bruger er en, som du ønsker fjernet, og klik derefter på knappen Slet.

Når du har fjernet brugerkontoen, kan dens mappe slettes:

1. Gå til menulinjen, vælg Gå > Gå til mappe, indtast /Users, og tryk derefter på Retur.
  2. Træk mappen for den netop fjernede konto til papirkurven.
  3. Vælg Finder > Tøm papirkurv for at slette mappen og dens indhold.

Læs mere

Find ud af, hvordan du indstiller din Mac til at logge ind automatisk under start, og find ud af, hvad du gør, hvis en konto ikke kan logge ind automatisk.