Hjælp til brug af Min fotostream

Find problemet nedenfor, og brug fremgangsmåden for at løse problemet.

Der vises ikke billeder fra Min fotostream på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV

Hvis du har Min fotostream* aktiveret på alle dine enheder, er dine billeder fra de sidste 30 dage tilgængelige i albummet Min fotostream, så du kan se eller føje dem til dit bibliotek på hver enkelt enhed.**

Hvis du ikke kan finde Min fotostream-billeder i appen Fotos, skal du bruge denne fremgangsmåde på alle dine enheder:

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi på alle dine enheder. Kontroller, at Wi-Fi er slået til, og at du har en internetforbindelse.
  2. Hvis du har iOS 10.3 eller en nyere version, skal du trykke på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos. Hvis du har en tidligere version af iOS, skal du trykke på Indstillinger > iCloud > Fotos.
  3. Kontroller, om Min fotostream er slået til på alle dine enheder. Hvis funktionen er slået til, skal du slå den fra og trykke på Slet. Slå derefter Min fotostream til igen.
  4. Luk appen Kamera på den enhed, hvor du tog det foto, du leder efter. (Der overføres ikke noget til Min fotostream, før du gør det).
  5. Kontroller, om iOS-enheden har mindre end 20 % batteristrøm. Hvis det er tilfældet, bliver Min fotostream automatisk slået fra for at spare på batterilevetiden.

Apple TV

1. Kontroller under Indstillinger > Netværk > Wi-Fi, at Wi-Fi er slået til, og at du har en internetforbindelse.
  2. Kontroller under Indstillinger > Konto > iCloud, om Min fotostream er slået til. Hvis det er tilfældet, skal du slå det fra og vælge Slet. Slå derefter Min fotostream til igen.
  3. Luk appen Kamera på den enhed, hvor du tog det foto, du leder efter. (Der overføres ikke noget til Min fotostream, før du gør det). Hvis du stadig ikke kan se alle billeder i Min fotostream, kan det skyldes lagerkapaciteten på dit Apple TV.

* Hvis du har oprettet dit Apple-id for nylig, er Min fotostream muligvis ikke tilgængelig. Brug iCloud-fotobibliotek til at opbevare alle dine billeder og videoer i iCloud.
** Du skal logge ind på iCloud med det samme Apple-id på alle enheder, hvis iCloud skal kunne dele billeder eller videoer med dine andre Apple-enheder.

Der vises forskellige billeder i albummet Min fotostream på mine enheder

Der opbevares op til 1.000 billeder på en enhed, selv hvis de er ældre end 30 dage. Billeder, der er ældre end 30 dage, fjernes fra iCloud, og derfor har alle enheder muligvis ikke de samme billeder, afhængigt af hvornår du har slået Min fotostream til. På grund af begrænsninger af lagringspladsen er det muligvis kun de nyeste billeder, der vises på Apple TV.

Brug denne fremgangsmåde for at slette ældre billeder fra Min fotostream og overføre de nyeste billeder til alle dine enheder:

1. Hvis der er billeder i albummet Min fotostream, du vil beholde, skal du arkivere dem på enheden. Du kan derefter sikkerhedskopiere dine billeder og andre data.
  2. Slå Min fotostream fra på din enhed. Sådan gør du:
    • Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos på en iOS-enhed med iOS 10.3 eller en nyere version, og slå Min fotostream fra. Tidligere versioner af iOS: Tryk på Indstillinger > iCloud > Fotos, og slå Min fotostream fra.
    • Apple TV: Gå til Indstillinger > Konto > iCloud, og slå Min fotostream fra.
  3. Bekræft, at du vil slette billederne.
  4. Slå Min fotostream til igen. (iCloud sender derefter dine gemte billeder til enheden).
  5. Gentag denne fremgangsmåde for hver enhed.

Jeg kan ikke se nogen billeder i albummet Min fotostream

Hvis du har slået iCloud-fotobiblioteket til, kan du finde Min fotostream-billeder fra dine andre enheder i albummet Alle fotos. Hvis du ikke har slået iCloud-fotobiblioteket til, og der ikke vises billeder i albummet Min fotostream, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Kontroller, om Mac-computeren har en aktiv internetforbindelse. Uden en aktiv internetforbindelse vises opdateringer af Min fotostream ikke i Fotos.
  2. Vælg Systemindstillinger > iCloud på Mac-computeren. Du skal bruge det samme Apple-id som på dine andre understøttede enheder.
  3. Åbn Fotos. Vælg derefter Indstillinger > iCloud (eller Fotostream).
  4. Kontroller, om Min fotostream er valgt.

Jeg har importeret billeder, men de vises ikke i Min fotostream, selv om tjenesten er slået til

1. Kontroller, om Mac-computeren har en aktiv internetforbindelse.
  2. Sørg for, at du bruger iCloud-fotobiblioteket i appen Fotos. Hvis du har slået iCloud-fotobiblioteket til, kan du finde billeder fra andre enheder med Min fotostream i Alle fotos.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.