Hvis Min fotostream ikke opdateres

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis dine billeder ikke vises i Min fotostream på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV.

Jeg kan ikke se billeder fra Min fotostream på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV

Hvis du har slået Min fotostream til på alle dine enheder, er dine billeder fra de sidste 30 dage tilgængelige i albummet Min fotostream, så du kan se eller tilføje dem i dit bibliotek på hver enkelt enhed.* Hvis du har oprettet dit Apple-id for nylig, er Min fotostream muligvis ikke tilgængelig. Brug iCloud-fotos til at opbevare alle dine billeder og videoer i iCloud. Læs mere om Min fotostream

Hvis du ikke kan finde Min fotostream-billeder i appen Fotos, skal du bruge denne fremgangsmåde på alle dine enheder:

iPhone, iPad eller iPod touch touch

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi på alle dine enheder. Kontroller, at Wi-Fi er slået til, og at du har internetforbindelse.
  2. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos. Sørg for, at Overfør til Min fotostream er slået til. Hvis du ikke kan se denne indstilling, skal du slå iCloud-fotos til for i stedet at opbevare dine billeder og videoer i iCloud.
  3. Luk appen Kamera på den enhed, hvor du tog det foto, du leder efter. (Der overføres ikke noget til Min fotostream, før du gør det).
  4. Kontroller, om iOS-enheden har mindre end 20 % batteristrøm. Hvis det er tilfældet, bliver Min fotostream automatisk slået fra for at spare på batterilevetiden.

Apple TV

1. Kontroller under Indstillinger > Netværk > Wi-Fi, at Wi-Fi er slået til, og at du har en internetforbindelse.
  2. Kontroller under Indstillinger > Konto > iCloud, om Min fotostream er slået til. Hvis det er tilfældet, skal du slå det fra og vælge Slet. Slå derefter Min fotostream til igen.
  3. Luk appen Kamera på den enhed, hvor du tog det foto, du leder efter. (Der overføres ikke noget til Min fotostream, før du gør det). Hvis du stadig ikke kan se alle billeder i Min fotostream, kan det skyldes lagerkapaciteten på dit Apple TV.

* Du skal logge ind på iCloud med det samme Apple-id på alle dine Apple-enheder, for at iCloud kan dele billeder eller videoer med dine andre enheder.

Jeg kan ikke se nogen billeder i albummet Min fotostream på min Mac

Hvis du har slået iCloud-fotos til, kan du finde dine billeder fra Min fotostream i albummet Alle fotos. Læs mere om iCloud-fotos.

Hvis du ikke har slået iCloud-fotos til, og du ikke kan se billeder i albummet Min fotostream, skal du følge disse trin:

1. Kontroller, om Mac-computeren har en aktiv internetforbindelse
  2. Vælg Systemindstillinger > iCloud på Mac-computeren. Sørg for, at du er logget ind med det samme Apple-id på alle dine understøttede enheder.
  3. Åbn Fotos. Vælg derefter Fotos > Indstillinger > iCloud (eller Fotostream).
  4. Kontroller, om Min fotostream er valgt.

Der vises forskellige billeder i albummet Min fotostream på mine enheder

Der opbevares op til 1.000 billeder på en enhed, selv hvis de er ældre end 30 dage. Billeder, der er ældre end 30 dage, fjernes fra iCloud, og derfor har alle enheder muligvis ikke de samme billeder, afhængigt af hvornår du har slået Min fotostream til. På grund af begrænsninger af lagringspladsen er det muligvis kun de nyeste billeder, der vises på Apple TV.

Brug denne fremgangsmåde for at slette ældre billeder fra Min fotostream og overføre de nyeste billeder til alle dine enheder:

1. Hvis du har billeder i albummet Min fotostream, som du vil beholde, skal du gemme dem på din enhed. Du kan derefter sikkerhedskopiere dine billeder og andre data.
  2. Slå Min fotostream fra. Sådan gør du:
    • På din enhed: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos, og slå Overfør til Min fotostream fra.
    • På dit Apple TV skal du gå til Indstillinger > Konti > iCloud og slå Upload til Min fotostream fra.
  3. Bekræft, at du vil slette billederne.
  4. Slå Min fotostream til igen.
  5. Gentag denne fremgangsmåde for hver enhed.

Jeg kan ikke se mine importerede billeder i Min fotostream

1. Kontroller, om Mac-computeren har en aktiv internetforbindelse.
  2. Kontroller, om du bruger iCloud-fotos i Fotos-appen. Hvis du har slået iCloud-fotos til, vises billeder fra andre enheder, der bruger Min fotostream, i Alle fotos.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.