Hvis du ikke kan ændre tid eller tidszone på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan bruge indstillingerne Dato & tid til at få din enhed indstillet automatisk ved ændring af tidszone og ved sommertid. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der vises en forkert tidszone, dato eller et forkert klokkeslæt på din enhed, eller hvis den ikke justeres automatisk ved sommertid.

Sådan kontrollerer du dine indstillinger

Se, om du stadig har brug for hjælp efter hvert trin:

1. Sørg for, at du har den nyeste version af iOS eller iPadOS.
  2. Slå Indstil automatisk til1 under Indstillinger > Generelt > Dato & tid. Dermed indstilles dato og klokkeslæt automatisk ud fra din tidszone. Hvis der er en tilgængelig tidszoneopdatering, giver enheden dig besked.
  3. Lad enheden bruge den aktuelle lokalitet til at finde den korrekte tidszone. Dette gøres ved at gå til Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester > Systemtjenester og vælge Indstiller tidszone.
  4. Kontroller, at enheden viser den korrekte tidszone under Indstillinger > Generelt > Dato & tid > Tidszone.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis enheden stadig viser den forkerte tidszone, dato eller det forkerte klokkeslæt,2 skal du ændre indstillingerne enkeltvis i stedet for at bruge Indstil automatisk. Hvis du f.eks. har iOS 9 eller en tidligere version, og dit land eller område eller myndighederne skifter tidszone eller skifter til/fra sommertid. I en sådan situation skal du følge disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Dato & tid.
  2. Slå Indstil automatisk fra.
  3. Nu kan du ændre tidszonen eller datoen og klokkeslættet:3
    • Tryk på Tidszone, og indtast en by med den ønskede tidszone. Er du i tvivl om, hvilken by du skal angive? Brug tidszonekortet på timeanddate.com til at finde en by med den tidszone, som du skal bruge.
    • Eller tryk på datoen for at ændre dato og klokkeslæt.

1. Indstil automatisk understøttes muligvis ikke af alle operatører eller i alle lande og områder. Hvis enheden har en adgangskode til Skærmtid, vil muligheden for at slå Indstil automatisk til være dæmpet eller udtonet.
  2. Hvis tidsoplysningerne på din enhed er forkerte efter synkronisering med din computer, kan det skyldes forkerte tidsoplysninger på computeren. Kontroller tidsoplysningerne på computeren ved at åbne Systemindstillinger > Dato & tid. Det anbefales at vælge "Indstil dato og tid automatisk".
  3. Det kan ikke anbefales at ændre tidsoplysningerne manuelt for at ændre programmer (f.eks. tidtagere i spil).