GarageBand til iOS: Ingen lyd ved overvågning af ekstern enhed

Hvis du har aktiveret overvågning af en ekstern enhed i guitarforstærker, kommer der muligvis ingen lyd fra GarageBand. Det kan ske, hvis iPad-lydudgangen er indstillet til monolyd i indstillingerne for tilgængelighed.

Vælg Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed, og slå Monolyd fra for at løse problemet.

Du kan også vælge GarageBand i Indstillinger og deaktivere beskyttelse mod støj fra guitarforstærker. Der kan dog forekomme uønsket lyd, hvis beskyttelsen mod støj slås fra.