Mac Pro (medio 2010 og medio 2012): Overførsel kan ikke gennemføres

I nogle tilfælde kan overførsel på en Mac Pro-computer (medio 2010 eller medio 2012) tilsyneladende ikke gennemføres, eller overførslen stopper, og der vises en besked om netværksforbindelsesfejl.

Det kan ske i følgende situationer:

• Ethernet-kablet er ikke tilsluttet, når du forsøger at udføre en netværksoverførsel via Ethernet.
  • Den trådløse netværksforbindelse afbrydes under en trådløs overførsel.
  • Computeren sættes på vågeblus under overførslen.

Afbryd computeren ved at holde afbryderknappen nede. Tryk på den for at tænde computeren igen. Hvis overførselsassistenten ikke starter igen, skal du køre den senere, når du har gennemført indstillingsassistenten. Indstillingsassistent ligger i mappen Programmer/Hjælpeprogrammer.

Hvis du vælger trådløs overførsel, skal du bruge den bedste tilgængelige trådløse forbindelse. Inden du starter, kan du bruge signalstyrkemåleren øverst til højre på skærmen til at finde den placering, der har det stærkeste signal på kildecomputeren. Du kan også fjerne potentielle kilder til interferens. Den bedste trådløse overførsel opnås på et 802.11n-netværk.

Sådan forhindrer du, at kildecomputeren sættes på vågeblus under overførsel:

1. Vælg Systemindstillinger på Apple-menuen () på kildecomputeren.
  2. Vælg Energibesparelse på menuen Oversigt.
  3. Indstil mærket "Vågeblus for computer" til "Aldrig".