Hjælp til at bruge appen Find min iPhone

Hvis du har brug for hjælp til at logge ind, eller hvis Find min iPhone ikke kan lokalisere din enhed, kan du prøve disse trin.

Før du begynder

Opdater til den seneste version af iOS og Find min iPhone. Du opdaterer Find min iPhone ved at trykke på App Store og derefter trykke på Opdateringer.

Hvis du har brug for hjælp til at lokalisere din enhed, afspille en lyd, vise en besked eller låse eller rydde din enhed eksternt, kan du følge disse trin for at få hjælp til Find min iPhone.

Sådan gør du, hvis du ikke kan logge på Find min iPhone

Prøv at logge ind igen efter hvert af disse trin:

1. Sørg for, at du er logget ind med det Apple-id, som du bruger til iCloud.
  2. Gå til iCloud.com på din computer, log ind, og vælg Find min iPhone.
  3. Tryk på Indstillinger > Generelt > Dato & tid på din iOS-enhed, og tjek derefter datoen og klokkeslættet.

Hvis du har indstillet en adgangskode på din iOS-enhed, bliver du bedt om at logge ind, første gang du åbner Find min iPhone. Hvis du vil indstille en adgangskode, skal du gå til Indstillinger > Touch ID & adgangskode (på enheder med Touch ID) eller Indstillinger > Adgangskode (på andre enheder) og derefter trykke på Slå adgangskode til.

Sådan gør du, hvis beskeden "Ingen enheder registreret" vises

Hvis du stadig har enheden, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud og sørge for, at Find min iPhone er slået til. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > iCloud.

Sådan gør du, hvis beskeden "Din enhed kan ikke længere lokaliseres" vises

Denne besked betyder, at Lokalitetstjenester blev slået fra på enheden, mens du brugte Find min iPhone til at finde den. Find min iPhone kan ikke lokalisere din enhed, men den sidste kendte lokalitet vises i op til 24 timer. Du kan stadig bruge Find min iPhone til at få enheden til at afspille en lyd, vise en besked på enhedens skærm, låse enheden eller rydde enheden.

Det er ikke muligt at bruge Find min iPhone til at finde en enhed på et kort i alle lande og områder. Sporing af en enhed på et kort kræver, at der er tilgængelige kortdata om området. Alle andre funktioner i Find min iPhone virker dog stadig.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du prøve at følge trinnene til at få hjælp til Find min iPhone. Du kan også gå til siden Support til iCloud.