iMovie til iOS: Hvorfor modtager jeg en besked, hvor der står, at iMovie ikke kan få adgang til mine videoer og fotos?

Du modtager måske følgende besked, når du arbejder med et iMovie-projekt:

iMovie kan ikke få adgang til dine fotos eller videoer

Hvis du vil aktivere adgang, skal du åbne programmet Indstillinger, trykke på Lokalitetstjenester og sætte iMovie-knappen på "Til". Brug denne fremgangsmåde til at få adgang til dine fotos og videoer:

1. Åbn Indstillinger på din iOS-enhed.
  2. Tryk på Lokalitetstjenester (du skal muligvis først vælge Generelt og derefter Lokalitetstjenester afhængigt af din iOS-version).
  3. Sæt iMovie-knappen på "Til".