Hvis Mail ikke sender bilag via en Exchange 2007 EWS-konto

Hvis Mail ikke sender et beskedbilag ved brug af en Exchange 2007 EWS-mailkonto, kan Exchange muligvis begrænse størrelsen af de tilladte bilag.

Bed din Exchange-administrator om at konfigurere den maksimale størrelse på beskeder i Outlook-webprogrammet (Microsoft-supportartikel).

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.