Hvis en tom cd eller dvd ikke vises i Finder

Følg disse trin på din Mac-computer, hvis der er isat en tom, optisk disk (f.eks. en cd-r, cd-rw eller dvd-r), men den ikke vises på skrivebordet eller i Finder.

Når du isætter en tom disk, bestemmer indstillingen for cd'er og dvd'er, hvad der sker efterfølgende. Hvis indstillingen er Ignorer, sker der ikke noget i Finder.* Følg disse trin for at ændre indstillingen:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Cd'er & dvd'er.
    Hvis Mac-computeren er uden indbygget optisk disk – indbygget eller tilsluttet – vises der ikke indstillinger for Cd'er & dvd'er.
  2. Gå til lokalmenuerne "Når du indsætter en tom cd" og "Når du indsætter en tom dvd", og vælg en anden handling end Ignorer, f.eks. "Spørg, hvad der skal ske".
  3. Slut Systemindstillinger.

* Programmer som iTunes og Diskværktøj kan stadig få adgang til disken, selv om den ikke vises på skrivebordet eller i Finder.