Hjælp til tilbehør til iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du oplever problemer med tilbehør til iPhone, iPad og iPod touch, skal du prøve følgende fremgangsmåde.

Kontroller kompatibiliteten

Kontroller, om tilbehøret er kompatibelt med din enhed. Hvis tilbehøret kan fås i Apple Online Store, skal du se, om din iPhone, iPad eller iPod touch er med på listen over kompatible enheder.

Hvis tilbehøret bruger stikket med 30 ben, kan du muligvis slutte det til enheden vha. Lightning-mellemstikket til 30 ben eller Lightning-mellemstikket til 30 ben (0,2 m).

Kontroller, om tilbehøret kun er begrænset kompatibelt. Eksempel: Noget tilbehør oplader muligvis ikke iOS-enheder, hvis de tilsluttes via FireWire i stedet for USB.

Opdater softwaren

Installer den nyeste version af iOS. Du kan se versionen på din iPhone ved at gå til skærmbilledet Om.

Fjern og undersøg tilbehøret, og genstart derefter enheden.

1. Du skal fjerne tilbehøret og slukke det, hvis det er muligt.
  2. Undersøg forbindelsen mellem tilbehøret og enheden for urenheder eller skader.
  3. Genstart iOS-enheden ved at slukke og tænde den igen. Når hjemmeskærmen vises, skal du tilslutte tilbehøret igen.

Prøv med en anden enhed

Undersøg om muligt, om problemet skyldes tilbehøret. Brug altid en identisk eller tilsvarende kompatibel enhed sammen med det tilbehør, du foretager fejlfinding af.

• Hvis der kommer støj fra venstre lydkanal, når du bruger hovedtelefoner, skal du prøve at slutte hovedtelefonerne til en anden tilsvarende enhed.
  • Hvis enheden ikke synkroniseres ved tilslutning til Dock, skal du prøve at slutte den direkte til computeren vha. 30 ben til USB-kablet fra Apple, eller du kan prøve med en anden USB-port.
  • Hvis du bruger Lightning-mellemstikket til 30 ben i en forbindelseskæde, skal du prøve at bruge det samme mellemstik sammen med en tilsvarende eller identisk enhed.

Søg på Apples supportside

Søg efter hjælp til det pågældende tilbehør. Brug navnet på tilbehøret som søgeord i anførselstegn:

• "iPhone-dock"
  • "Bluetooth-headset"
  • "Stereo-headset"
  • ''Hovedtelefoner med fjernbetjening og mikrofon''
  • "Øretelefoner med fjernbetjening og mikrofon"
  • "iPad Keyboard Dock"

Gendannelse af iPhone, iPad og iPod touch

Genstart iOS-enheden.. Det er sjældent nødvendigt at udføre dette trin i forbindelse med et tilbehørsproblem. Hvis problemet kun berører tilbehør fra en anden producent end Apple, skal du kontakte producenten, inden du gendanner enheden.

Yderligere oplysninger

Hvis afspilning ikke genoptages automatisk, efter at du har skiftet programmer eller har foretaget eller modtaget opkald, kan afspilningen genoptages ved enten at bruge tilbehøret eller iOS-enheden.

Dette dokument opdateres, efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige.

Sidst ændret: