GarageBand '09: Skabeloner mangler efter installation af Logic Studio eller Logic Express 8

Dine projektskabeloner til GarageBand '09 kan mangle, efter at du har installeret Logic Studio eller Logic Express 8. Skabelonerne til GarageBand '09 kan også mangle, hvis du har købt en computer med Logic Express 8 forudinstalleret.

Hvis Logic allerede er installeret, skal du geninstallere iLife '09 for at løse problemet.

Når du installerer Logic og vælger muligheden for at medtage indhold fra GarageBand '08 som en del af installationen af Logic Studio eller Logic Express 8, overskrives indhold fra GarageBand '09. Når du installerer Logic, skal du fravælge valgmuligheden for at medtage indhold fra GarageBand under installationen.

Hvis du har købt iLife '09 separat, skal du geninstallere det fra den disk, du fik det på.

Hvis iLife '09 var forudinstalleret, skal du følge disse retningslinjer for at geninstallere det på din computer:

1. Indsæt den programinstallations-dvd, der fulgte med til computeren.
  2. Dobbeltklik på installeringsprogrammet for installeret medfølgende software.
  3. Klik på Tilpas i vinduet til installering af medfølgende software.
  4. Klik på infotrekanten til venstre for Medfølgende programmer for at få vist valgmulighederne.
  5. Fravælg alt andet end GarageBand.
  6. Klik på infotrekanten til venstre for GarageBand, og medtag ekstra instrumenter og sløjfer til GarageBand.
  7. Klik på Installer.