Mac OS: Computeren går i pause i flere sekunder efter afbrudt vågeblus

Computeren holder muligvis midlertidigt op med at svare, mens harddisken eller cd-rom-drevet starter efter afbrudt vågeblus. Der er flere forskellige indstillinger, der kan ændres for at mindske eller fjerne denne adfærd.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.
  • Computeren holder op med at svare i et øjeblik og genoptager derefter aktiviteten.
  • Når du vender tilbage til computeren efter en periode i passiv tilstand, svarer den ikke i flere sekunder.

Den beskrevne adfærd er sandsynligvis normal og skyldes computerens indstillinger. Harddisken og cd-rom-drevet kan gå i passiv tilstand, når de ikke bruges i en periode. Når computeren kalder dem, tager det dem lidt tid at "vågne".

Denne adfærd kan mindskes eller fjernes ved at ændre visse indstillinger:

• Åbn kontrolpanelet for Energibesparelse, og indstil vågeblus for harddisken til Aldrig.
  • Hvis der er en disk i cd-rom-drevet, du ikke bruger, skal du fjerne den.
  • Hvis du vælger at efterlade en disk i drevet og mener, at du sjældent bruger den, skal du åbne kontrolpanelet for Hukommelse og øge størrelsen på diskcachen.