Rettelse af uventede lukninger eller startproblemer i iTunes til Windows

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis iTunes til Windows 7 eller nyere ikke åbner eller reagerer eller slutter uventet.

Hvis iTunes til Windows 7 eller nyere ikke åbner eller reagerer eller slutter uventet, skal du følge trinnene nedenfor for at løse problemet.

Før du starter, skal du downloade og installere de senest tilgængelige Windows-opdateringer til din pc og sørge for, at du har installeret den seneste version af iTunes. Hvis du har Windows 10 og kan downloade iTunes i Microsoft Store, bør du prøve det i stedet.

Afbryd computerens forbindelse til internettet

Hvis der opstår fejl, når din computer forsøger at kommunikere med iTunes Store og andre Apple-tjenester, kan du have problemer med start af iTunes. Start af iTunes uden en internetforbindelse kan hjælpe dig med at afgøre, hvad der forårsager opstartsproblemerne.

1. Luk iTunes.
  2. Afbryd computerens forbindelse til internettet. Slå f.eks. Wi-Fi fra, eller træk Ethernet-kablet ud.
  3. Åbn iTunes igen.

Hvis iTunes åbner uden problemer, når du ikke er forbundet til internettet, skal du opdatere dine drivere. Hvis du ser en fejlmeddelelse, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp.

Hvis der stadig er problemer, skal du fortsætte nedenfor.

Test et nyt iTunes-bibliotek

Opret et nyt iTunes-bibliotek for at se, om problemet opstår i et nyt bibliotek.

Hvis brug af et nyt iTunes-bibliotek løser problemet, skal du prøve at gendanne en ældre kopi af dit iTunes-bibliotek. Hvis samme problem opstår med et ældre bibliotek, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp til at isolere problemet.

Hvis du vil skifte tilbage til dit gamle bibliotek, skal du lukke iTunes og derefter holde Skiftetasten på tastaturet nede, mens du genåbner programmet.

Andre problemer

1. Søg efter uønskede programmer. Skadelig software kan forhindre, at iTunes åbnes, eller forårsage, at programmet pludselig afsluttes. Sørg for, at computerens sikkerhedssoftware er opdateret, og scan computeren.
  2. Prøv at justere sikkerhedssoftwarens indstillinger. Læs mere om, hvordan du løser problemer med sikkerhedssoftware.
  3. Det er vigtigt, at iTunes er installeret korrekt. Forkert installering af iTunes kan være årsag til forskellige problemer. Læs mere om, hvordan du geninstallerer iTunes.
  4. Opdater driverne på din pc. Forældede drivere på computeren kan få iTunes og andre programmer til at reagere uventet.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.