Ændring af proxyindstillinger i Windows for at oprette forbindelse til iTunes Store

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store via iTunes til Windows, skal du kontrollere dine proxyserverindstillinger i Windows. Prøv derefter at oprette forbindelse igen.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

iTunes bruger proxyserverindstillingerne i Windows til at oprette forbindelse til flere Apple-tjenester, f.eks. iTunes Store. Sørg for, at indstillingerne er korrekte, og løs eventuelle forbindelsesproblemer.

1. Luk iTunes, hvis programmet kører.
  2. Tryk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, skal du trykke på tasterne Ctrl og Esc på tastaturet.
  3. Klik på forstørrelsesglasset, eller klik i søgefeltet.
  4. Gå til søgefeltet, og skriv inetcpl.cpl.
  5. Klik på inetcpl.cpl i søgeresultaterne for at åbne Internetegenskaber.
  6. Klik på fanen Forbindelser i vinduet Internetegenskaber.
    Dialogboksen Internetegenskaber i Windows.
  7. Klik på "LAN-indstillinger".
  8. Kig efter området Proxyserver. Hvis afkrydsningsfeltet "Brug en proxyserver til LAN" er markeret, skal du fjerne markeringen.
    Dialogboksen Indstillinger for lokalnetværk (LAN) i Windows.
  9. Klik på OK for at lukke vinduet LAN-indstillinger.
  10. Klik på OK for at lukke vinduet Internetegenskaber.
  11. Åbn iTunes, og prøv at oprette forbindelse til iTunes Store.

Følg disse trin, hvis der stadig er problemer:

1. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Hjælp > Start diagnosticering.
  2. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af "Test af netværksforbindelse", klik på Næste, og klik derefter på Næste igen. (Hvis andre afkrydsningsfelter er markerede, skal du fjerne deres markeringer.)
  3. Når testen er afsluttet, skal du klikke på Næste og derefter rulle ned til bunden af boksen under iTunes-diagnosticering udført. Hvis det lykkedes at oprette forbindelse, men du stadig ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store, kan det skyldes, at iTunes påvirkes af software, der overvåger din internetforbindelse. Læs mere om, hvordan du identificerer og fjerner denne software.
  4. Klik på Luk for at lukke diagnosticeringsvinduet.

Få mere hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.