Mac OS X: Meddelelser, du uden risiko kan ignorere, i forbindelse med Reparer disktilladelser i Diskværktøj

Følgende er eksempler på meddelelser, der kan blive vist i logvinduet i Diskværktøj i forbindelse med reparation af disktilladelser.

• Advarsel: SUID-arkiv "usr/libexec/load_hdi" er blevet ændret og bliver ikke repareret.

• Advarsel: SUID-arkiv "System/Library/PrivateFrameworks/DiskManagement.framework/Versions/A/Resources/DiskManagementTool" er blevet ændret og bliver ikke repareret.

• Advarsel: SUID-arkiv "System/Library/PrivateFrameworks/DesktopServicesPriv.framework/Versions/A/Resources/Locum" er blevet ændret og bliver ikke repareret.

• Advarsel: SUID-arkiv "System/Library/PrivateFrameworks/Install.framework/Versions/A/Resources/runner" er blevet ændret og bliver ikke repareret.

• Advarsel: SUID-arkiv "System/Library/PrivateFrameworks/Admin.framework/Versions/A/Resources/readconfig" er blevet ændret og bliver ikke repareret.

• Advarsel: SUID-arkiv "System/Library/PrivateFrameworks/Admin.framework/Versions/A/Resources/writeconfig" er blevet ændret og bliver ikke repareret.

• Advarsel: SUID-arkiv "usr/libexec/authopen" er blevet ændret og bliver ikke repareret.

• Advarsel: SUID-arkiv "System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/Resources/OwnerGroupTool" er blevet ændret og bliver ikke repareret.

• Advarsel: SUID-arkiv "System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent" er blevet ændret og bliver ikke repareret.
  • Tilladelser afviger på "Library/Application Support/Apple/ParentalControls/ALRHelperJobs"; skulle være drwxrwxr-x ; de er drwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Applications/iTunes.app/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrw-rw-r-- .
  • Tilladelser afviger på "Applications/iTunes.app/Contents/Frameworks/InternetUtilities.bundle/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrw-rw-r-- .
  • Tilladelser afviger på "Applications/iTunes.app/Contents/Resources/iTunesHelper.app/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrw-rw-r-- .
  • Advarsel: SUID-arkiv "System/Library/Filesystems/AppleShare/afpLoad" er blevet ændret og bliver ikke repareret.
  • Advarsel: SUID-arkiv "usr/bin/setregion" er blevet ændret og bliver ikke repareret.
  • Tilladelser afviger på "Library/Application Support/Apple/ParentalControls/ContentFiltering"; skulle være drwxrwxr-x ; de er drwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Library/Application Support/Apple/ParentalControls"; skulle være drwxrwxr-x ; de er drwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/CoreServices/RawCamera.bundle/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Advarsel: SUID-arkiv "System/Library/PrivateFrameworks/Install.framework/Versions/A/Resources/runner" er blevet ændret og bliver ikke repareret.
  • Advarsel: SUID-arkiv "System/Library/Printers/IOMs/LPRIOM.plugin/Contents/MacOS/LPRIOMHelper" er blevet ændret og bliver ikke repareret.
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iLifeMediaBrowser.framework/Versions/A/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/BlackAndWhiteEffect.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/CubeTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/DissolveTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/DropletTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/FadeThroughBlackTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/FlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r--.
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/MosaicFlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/MosaicFlipTransitionSmall.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/PageFlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/PushTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/RevealTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/SepiaEffect.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/TwirlTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/WipeTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/DVD.frappliance/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/FRSettings.frappliance/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-
  • Tilladelser afviger på "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/FRSources.frappliance/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-
  • Tilladelser afviger på "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Movies.frappliance/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x
  • Tilladelser afviger på "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Music.frappliance/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Photos.frappliance/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Podcasts.frappliance/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-
  • Tilladelser afviger på "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/TV.frappliance/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/BackRow.framework/Versions/A/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTime/QuickTimeComponents.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTimeJava/QuickTimeJava.bundle/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTime/AppleVAH264HW.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTime/QuickTime3GPP.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTime/QuickTimeFireWireDV.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTime/QuickTimeH264.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTime/QuickTimeIIDCDigitizer.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTime/QuickTimeImporters.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTime/QuickTimeMPEG.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTime/QuickTimeMPEG4.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTime/QuickTimeStreaming.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/QuickTime/QuickTimeVR.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Library/Internet Plug-Ins/QuickTime Plugin.plugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Library/Internet Plug-Ins/QuickTime Plugin.webplugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/QTKit.framework/Versions/A/Resources/QTKitIBPlugin.ibplugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Spotlight/QuickTime.mdimporter/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Library/Audio/Plug-Ins/HAL/iSightAudio.plugin/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/QuickTime.framework/Versions/A/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Applications/QuickTime Player.app/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/AnnotationInspector.propPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/AudioSettingsInspector.propPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/DataRefInspector.propPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/HintTrackInspector.propPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/NetworkInspector.propPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/SettingsInspector.propPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/VisualTrackInspector.propPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTMediaKeys.bundle/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTMime.bundle/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTTransport.bundle/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTPlugIn.prefPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTRegister.prefPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTRegister.prefPane/Contents/Resources/QTAbout.bundle/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTStreaming.prefPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTUpdate.prefPane/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework/Versions/A/AppleMobileDeviceHelper.app/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework/Versions/A/AppleMobileSync.app/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/CodeResources"; skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser afviger på "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er -rw-r--r-- .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Info.plist"; skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser afviger på "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Info.plist"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er -rw-r--r-- .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS/JavaPluginCocoa"; skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser afviger på "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS/JavaPluginCocoa"; skulle være -rwxrwxr-x ; de er -rwxr-xr-x .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS"; skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser afviger på "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS"; skulle være drwxrwxr-x ; de er drwxr-xr-x .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Localizable.strings"; skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser afviger på "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Localizable.strings"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er -rw-r--r-- .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources"; skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser afviger på "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources"; skulle være drwxrwxr-x ; de er drwxr-xr-x .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/version.plist"; skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser afviger på "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/version.plist"; skulle være -rw-rw-r-- ; de er -rw-r--r-- .
  • Gruppe anderledes ved "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents"; skulle være 80, gruppen er 0.
  • Tilladelser afviger på "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents"; skulle være drwxrwxr-x ; de er drwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Components/AudioCodecs.component/Contents/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/PrivateFrameworks/CoreAUC.framework/Versions/A/CodeResources"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/dt.jar"; skulle være lrwxr-xr-x ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/jce.jar"; skulle være lrwxr-xr-x ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/jconsole.jar"; skulle være lrwxr-xr-x ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/management-agent.jar"; skulle være lrwxr-xr-x ; de er lrw-r--r-- .
  • Bruger anderledes på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib"; skulle være 0, bruger er 95.
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/dt.jar"; skulle være -rw-r--r-- ; de er -rwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/jce.jar"; skulle være -rw-r--r-- ; de er -rwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/management-agent.jar"; skulle være -rw-r--r-- ; de er -rwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/security/blacklist"; skulle være lrwxr-xr-x ; de er lrw-r--r-- ..
  • Bruger anderledes på "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Libraries"; skulle være 0, bruger er 95.
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Home/lib/security/cacerts"; skulle være lrwxr-xr-x ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar"; skulle være lrwxr-xr-x ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar"; skulle være lrwxr-xr-x ; de er lrw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/dt.jar"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/jce.jar"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/jconsole.jar"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/management-agent.jar"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Bruger anderledes på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib"; skulle være 95, bruger er 0.
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/dt.jar"; skulle være lrwxr-xr-x ; de er -rw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/jce.jar"; skulle være lrwxr-xr-x ; de er -rw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/management-agent.jar"; skulle være lrwxr-xr-x ; de er -rw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/QuickTime.framework/Versions/"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Bruger anderledes på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Libraries"; skulle være 95, bruger er 0.
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle"; skulle være drwxr-xr-x ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/libdeploy.jnilib"; skulle være -rwxr-xr-x ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Home/lib/security/cacerts"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar"; skulle være -rw-r--r-- ; de er lrwxr-xr-x .
  • Tilladelser afviger på "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/libdeploy.jnilib"; skulle være -rwxr-xr-x ; de er lrwxr-xr-x .

Nedenstående meddelelser, der muligvis vises i Mac OS X Server, kan også ignoreres uden risici:

• Tilladelser afviger på "private/var/db/openldap/openldap-data"; skulle være drwxr-xr-x ; de er drw------- .
  • Tilladelser afviger på "private/etc/postfix/master.cf"; skulle være -r--r--r-- ; de er -rw-r--r-- .
  • Tilladelser afviger på "usr/share/caldavd/lib/python/dsattributes.pyc"; skulle være -rw-r--r-- ; de er -rw-r----- .
  • Tilladelser afviger på "usr/share/caldavd/lib/python/dsquery.pyc"; skulle være -rw-r--r-- ; de er -rw-r----- .
  • Tilladelser afviger på "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdamp.pyc"; skulle være -rw-r--r-- ; de er -rw-r----- .
  • Tilladelser afviger på "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdconf.pyc"; skulle være -rw-r--r-- ; de er -rw-r----- .
  • Tilladelser afviger på "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdmain.pyc"; skulle være -rw-r--r-- ; de er -rw-r----- .
  • Tilladelser afviger på "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdnetworktwisted.pyc"; skulle være -rw-r--r-- ; de er -rw-r----- .
  • Tilladelser afviger på "usr/share/caldavd/lib/python/twisted/web2/filter/gzip.pyc"; skulle være -rw-r--r-- ; de er -rw-r----- .
  • Alle meddelelser, der indeholder ordet "WebObjects"

Du kan ignorere disse meddelelser uden risiko. Du kan normalt også ignorere alle meddelelser, der begynder med  "ACL fundet men ikke forventet...". Meddelelserne kan forekomme, hvis du ændrer tilladelser for et arkiv eller et bibliotek. Indholdet af meddelelserne er for så vidt korrekt, men de har i praksis ingen betydning.

Sidst ændret: