Hvis der vises et rødt "X" på din iPod classic eller iPod nano (5. generation eller ældre)

Når du slutter din iPod til en computer, vises der muligvis et rødt "X" på iPod-skærmen. Læs mere om, hvad du skal gøre.

iPod, der viser et rødt X

Gendan din iPod classic eller iPod nano (5. generation eller nyere)

1. Fjern din iPod fra computeren.
  2. Kontroller, at du har installeret den nyeste version af iTunes på computeren.
  3. Indstil din iPod til disktilstand.
  4. Slut din iPod til computeren igen.
  5. Gendan din iPod.

Få hjælp

Hvis du ikke kan gendanne din iPod, skal den muligvis indleveres til service. Læs mere om, hvordan du får din iPod repareret.