Hvis der vises et udråbstegn ud for emner i iTunes

Hvis iTunes ikke kan finde musik, film, tv-udsendelser, apps eller toner, kan du hjælpe iTunes med at finde mediearkivets korrekte placering.

Mediearkiver gemmes typisk i mappen iTunes Media på din computer. iTunes placerer et udråbstegn  ud for indhold i iTunes, hvis et arkiv ikke kan findes.

iTunes kan muligvis ikke finde et arkiv eller en mappe i følgende tilfælde:

• Mediearkivet er blevet flyttet fra mappen iTunes Media til en anden placering på computeren eller til en ekstern disk.
  • Mediearkiverne er blevet slettet fra computeren ved en fejl.
  • Netværket eller den eksterne disk, der opbevarer indholdet, er ikke tilgængelig.

Sådan findes stien til mediearkivet

Brug disse trin til at hjælpe iTunes med at finde mediearkivets korrekte placering:

1. Gå til iTunes på din Mac-computer eller pc, og marker den sang, det album, den film eller tv-udsendelse, som vises med et udråbstegn.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Vis Info.
  3. Klik på Find, når der vises en besked, hvor du bliver bedt om at finde arkivet.
    • Hvis du kender arkivets placering, skal du angive stien i iTunes og prøve at afspille indholdet.
    • Hvis du ikke kender arkivets placering, skal du søge efter den:
      Mac-computer: Tryk på Kommandotasten (⌘) og mellemrumstasten på tastaturet, og indtast derefter filmens titel eller navnet på programmet, sangen, albummet eller kunstneren.
      Windows: Tryk på Windows-tasten på tastaturet, og indtast derefter filmens titel eller navnet på programmet, sangen, albummet eller kunstneren. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, skal du trykke på tasterne Control (Ctrl) og Escape (Esc) på tastaturet.
    • Hvis arkivet ligger på en ekstern disk eller netværksdrev, skal du oprette forbindelse til den eksterne disk eller netværksenheden.
    • Hvis emnerne findes i Papirkurv, skal du gendanne dem til deres oprindelige placering:
      Mac-computer: Ctrl-klik eller højreklik på emnet, og vælg Læg tilbage.
      Windows: Højreklik på emnet, og vælg Gendan.
  4. Når du har gendannet arkivet, skal du bruge Vis Info igen til at finde arkivet og vælge den korrekte placering i iTunes.

Få mere hjælp til at finde musik

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.