Hvis iTunes beder dig godkende computeren, når du prøver at afspille iTunes Store-køb

Hvis du bliver bedt om at godkende computeren, når du prøver at afspille iTunes Store-køb, skal du sørge for, at du er logget på iTunes med det Apple-id, som købet blev foretaget med.

Det kan ske, at iTunes beder dig om at godkende din computer, før du kan afspille emner, som du har købt i iTunes Store. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du løber tør for godkendelser.

Det er ikke sikkert, at du kan godkende din computer, hvis der er problemer med din konto eller mappetilladelser. Fortsæt nedenfor for at løse problemet.

iTunes-funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.

Forsøg at godkende dine køb med et andet Apple-id

Du har muligvis brugt et andet Apple-id til at købe de emner, som du vil afspille. Du kan kontrollere dette ved at højreklikke på emnet og se efter Fjern overførsel i menuen. Hvis Fjern overførsel vises, er du logget ind med det Apple-id, der blev brugt til købet. Vælg Fjern overførsel, og download emnet igen.

Følg disse trin, hvis Fjern overførsel ikke vises:

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til Bibliotek, find den sang, der blev købt i iTunes Store, og vælg den.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Vis Info.
  4. Klik på fanen Arkiv. Se til højre for "købt af" for at finde det Apple-id, som du brugte, da du købte emnet.
  5. Godkend din computer med Apple-id'et fra trin 4, der kan være blevet ændret, siden du købte emnet, hvis du har opdateret adgangskoden eller e-mailadressen tilknyttet dette Apple-id. Hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id, skal du gå til iforgot.apple.com.

Hvis du ikke er sikker på, om dit Apple-id er blevet ændret, siden du købte emnet, skal du kontrollere købsoversigten for Apple-id'et for at bekræfte, at emnet er på listen over køb.

Slå Kontrol af brugerkonti fra

Du kan løse nogle af godkendelsesproblemerne i iTunes til Windows, hvis du nulstiller Kontrol af brugerkonti. Følg disse trin for at nulstille Kontrol af brugerkonti i Windows 7 eller nyere:

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, skal du trykke på tasterne Control (Ctrl) og Escape (Esc) på tastaturet.
  2. Klik på forstørrelsesglasset eller i søgefeltet. Gå til søgefeltet, og indtast UserAccountControlSettings.
  3. Klik på UserAccountControlSettings.
  4. Klik på Ja, hvis du bliver spurgt, om du vil give programmet tilladelse til at foretage ændringer.
  5. Flyt mærket til den nederste indstilling.
  6. Klik på OK.
  7. Klik på Ja, hvis du bliver spurgt, om du vil give programmet tilladelse til at foretage ændringer.
  8. Genstart computeren.

Derefter skal du slå Kontrol af brugerkonti til igen.

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, skal du trykke på tasterne Control (Ctrl) og Escape (Esc) på tastaturet.
  2. Klik på forstørrelsesglasset eller i søgefeltet. Gå til søgefeltet, og indtast UserAccountControlSettings.
  3. Klik på UserAccountControlSettings.
  4. Flyt mærket tilbage til den ønskede indstilling.
  5. Klik på OK.
  6. Genstart computeren.
  7. Prøv at godkende din computer igen.

Fjern mappen SC Info

Mappen SC Info skal være på computeren, for at iTunes fungerer korrekt. Du kan give computeren tilladelse til at afspille dine køb, hvis du fjerner mappen. Derefter skal du lade iTunes genoprette den.

Fjern mappen SC Info i macOS High Sierra eller tidligere

1. Luk iTunes og eventuelle andre åbne programmer, så kun Finder er åben.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg Gå > Gå til mappe.
  3. Gå til vinduet, og indtast /Brugere/Fælles/SC Info, og klik derefter på Gå. Hvis du ser meddelelsen "Mappen kan ikke findes," skal du følge disse trin for at oprette /Brugere/Fælles/ eller give mappen de korrekte tilladelser.
  4. Hvis Finder ikke allerede er indstillet til kolonnevisning, skal du vælge den. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg Vis > Som kolonner.
  5. Find mappen SC Info. Klik på mappen, og hold den nede, mens du trækker den til papirkurven.
  6. Genstart computeren.
  7. Åbn iTunes.
  8. Prøv at godkende din computer igen. Hvis du har flere Apple-id'er, skal du godkende din computer for hvert Apple-id.

Fjern mappen SC Info i Windows

1. Slut iTunes.
  2. Tryk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, skal du trykke på tasterne Control (Ctrl) og Escape (Esc) på tastaturet.
  3. Klik på forstørrelsesglasset eller i søgefeltet. Gå til søgefeltet, indtast %ProgramData%, og tryk derefter på Retur.
  4. Vis skjulte filer:
    Windows 10: Klik på Vis, og vælg "Skjulte elementer".
    Windows 8: Klik på Vis, og klik derefter på Indstillinger. Gå til fanen Vis, og vælg "Vis skjulte filer, mapper og drev".
    Windows 7: Klik på Organiser, og klik derefter på "Mappe- og søgeindstillinger". Gå til fanen Vis, og vælg "Vis skjulte filer, mapper og drev".
  5. Åbn mappen Apple Computer og derefter mappen iTunes.
  6. Højreklik på mappen SC Info, og vælg Slet i genvejsmenuen.
  7. Genstart computeren.
  8. Åbn iTunes.
  9. Prøv at godkende din computer igen. Hvis du har flere Apple-id'er, skal du godkende din computer for hvert Apple-id.

Få hjælp til problemer med fakturering

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.