Fejlfinding af USB-printere for AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule

USB-printeren fungerer muligvis som normalt, når den har forbindelse til computeren, men ikke når den har forbindelse til AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule via printerdeling.

Printerdeling mellem AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule er kun beregnet til udskrivning – funktionen er ikke til printerhjælpeprogrammer eller andre særlige funktioner, der kan kræve en direkte USB-forbindelse.

Du skal have en AirPrint-kompatibel printer, hvis du vil udskrive fra en iOS-enhed. Se Grundlæggende oplysninger om AirPrint for at se en liste med AirPrint-kompatible printere.

Kontroller, om der er softwareopdateringer

Kontroller, om du har de nyeste softwareopdateringer til OS X eller iOS og den nyeste firmware til AirPort-produktet, inden du prøver at udskrive.

Fjern enheden, og tilslut den igen

1. Tag stikket til AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule ud af stikkontakten.
  2. Sluk printeren.
  3. Kontroller, om USB-kablet fra printeren er tilsluttet AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule.
  4. Tænd printeren.
  5. Sæt stikket til AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time i en stikkontakt, og vent på, at enheden bliver klar.
  6. Prøv at udskrive.

Kontroller printerdriveren

Besøg printerproducentens websted for at få den nyeste driverversion.

Nulstil udskrivningssystemet

Brug nedenstående fremgangsmåde på Mac-computeren, hvis fremgangsmåden ovenfor ikke løser problemet.

1. Åbn Systemindstillinger > Udskriv & fax.
  2. Kontrol-klik eller højreklik i afsnittet Printere til venstre.
  3. Klik på Nulstil udskrivningssystem....
  4. Klik på OK.
  5. Klik på knappen "+" for at tilføje printeren igen.
  6. Prøv at udskrive.

Virker det stadig ikke?

Hvis printeren stadig ikke virker sammen med AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule via printerdeling, men printeren virker, når den er sluttet direkte til Mac-computeren, skal du kontakte printerproducenten for at få flere oplysninger samt for at få at vide, om printerdeling understøttes.

Yderligere oplysninger

Se denne artikel for at få mere hjælp til at indstille en USB-printer på Wi-Fi-netværket.

Se indstillings- og fejlfindingsvejledningen til AirPrint for at få mere AirPrint-relateret hjælp til iPhone eller iPad.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.