Fejlfinding af USB-printer tilsluttet AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule

Din USB-printer fungerer muligvis som ventet, når den er sluttet til din computer, men ikke når den er sluttet til din AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule til printerdeling.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Printerdeling via AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule er kun til udskrivning og ikke til brug af printerværktøjer eller andre særlige funktioner, der muligvis kræver en direkte USB-forbindelse.

Hvis du vil udskrive fra en iOS-enhed, skal du bruge en printer, der understøtter AirPrint. Se en liste over printere, der understøtter AirPrint på siden Om AirPrint

Kontroller, om der er softwareopdateringer

Sørg for, at du har de seneste OS X- eller iOS-softwareopdateringer og den nyeste firmware til dit AirPort-produkt, før du forsøger at udskrive.

Fjern og tilslut igen

1. Træk strømstikket til din AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule ud af stikkontakten.
  2. Sluk printeren.
  3. Sørg for, at printerens USB-kabel er sluttet til din AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule.
  4. Tænd printeren.
  5. Sæt strømstikket til din AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule i stikkontakten, og vent, indtil enheden er klar.
  6. Forsøg at udskrive.

Kontroller din printerdriver

Besøg printerproducentens hjemmeside, og kontroller, at du har den seneste version af driveren.

Nulstil udskrivningssystemet

Følg disse trin på din Mac, hvis ovenstående trin ikke hjælper.

1. Åbn Systemindstillinger > Printere & scannere.
  2. Ctrl-klik eller højreklik under Printere til venstre.
  3. Vælg Nulstil udskrivningssystem...
  4. Klik på OK.
  5. Klik på knappen + for at tilføje din printer igen.
  6. Forsøg at udskrive.

Fungerer det stadig ikke?

Hvis din printer stadig ikke kan udskrive med printerdeling via AirPort Express, AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule, men virker, når den er direkte forbundet med din Mac, skal du kontakte printerproducenten for at få yderligere oplysninger og for at bekræfte, at printerdeling understøttes.

Læs mere

Læs denne artikel for at få yderligere hjælp til indstilling af en USB-printer på dit Wi-Fi-netværk.

Se Indstilling og fejlfinding af AirPrint for at få yderligere hjælp til AirPrint på iPhone eller iPad.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.