Hvis du ikke kan låse op for indstillinger in Systemindstillinger

For at foretage visse ændringer på din Mac vil du blive bedt om at indtaste brugernavnet og adgangskoden til en administratorkonto. Konti uden adgangskode fungerer muligvis ikke.

Din Mac beder dig om at indtaste brugernavnet og adgangskoden til en administratorkonto, når den har brug for at bekræfte, at du har tilladelse til at foretage ændringer. For eksempel skal du logge ind med en administratorkonto, når du klikker på låsen i Systemindstillinger, indtaster bestemte kommandoer i Terminal eller indstiller en firmwareadgangskode .

Adgangskoden til administratorkontoen bør ikke være tom. Det er ikke sikkert, at din Mac accepterer en tom adgangskode, selvom din konto har en tom adgangskode.

Læs mere om, hvordan du ændrer eller nulstiller adgangskoden til en macOS-brugerkonto.