Hvis du ikke kan sende billeder fra iPhoto via e-mail

Lær, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at sende billeder via e-mail direkte fra iPhoto.

Når du forsøger at sende billeder via e-mail direkte fra iPhoto, får du muligvis vist en besked om, at "serveren genkendte ikke din kombination af brugernavn/adgangskode" eller "serveren svarede ikke". Det kan også ske, at iPhoto bliver ved at vise vinduet "sender", indtil du annullerer e-mailen.

Skift dine e-mailindstillinger

• Du kan muligvis konfigurere iPhoto manuelt med indstillingerne fra din e-mailudbyder ved at vælge Andre på skærmen med kontoindstillinger. Prøv dette i stedet for at vælge muligheden for kontoindstilling ud fra en bestemt e-mailudbyder.
  • Nogle e-mailudbydere gør det muligt at aktivere adgangen til programmer som iPhoto via dine kontoindstillinger. Kontroller kontoindstillingerne, eller kontakt e-mailudbyderen for at sikre, at de tillader e-mail fra iPhoto.
  • Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse – nogle gange kaldet totrinsgodkendelse – som en ekstra sikkerhedsforanstaltning i dine e-mailindstillinger, skal du muligvis oprette en programspecifik adgangskode for at give iPhoto tilladelse til at sende e-mails. Kontakt din e-mailudbyder for at få flere oplysninger.

Brug Mail

Hvis problemet fortsætter, når du har tilpasset dine indstillinger, skal du se, om kontoindstillingerne for Mail stemmer overens med indstillingerne i Åbning af indstillinger for Mail.

Du kan også ændre det e-mailprogram, der bruges som standard i iPhoto, til programmet Mail:

1. Åbn iPhoto.
  2. Vælg iPhoto > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Generelt.
  4. Vælg Mail i lokalmenuen Send fotos via e-mail med.