Sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.6

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.6.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med overførsler.

Af hensyn til vores kunder sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

QuickTime 7.7.6

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved behandling af RLE-krypterede filmarkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1391: Fernando Munoz, der arbejder for iDefense VCP, Tom Gallagher og Paul Bates, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved behandling af 'mvhd'-atomer. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2013-4979: Andrea Micalizzi, også kendt som rgod, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt MIDI-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved behandling af MIDI-arkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-4350: s3tm3m, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

• QuickTime

Fås til: Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Afspilning af et skadeligt m4a-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et bufferoverløb ved håndtering af lydeksempler. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-4351: Karl Smith fra NCC Group

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.