Hjælp til TTY-opkald på Voice over LTE-enheder med iOS 8 og Verizon

Når du foretager TTY-opkald fra en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus med iOS 8 og Voice over LTE (VoLTE), kan du muligvis ikke sende eller modtage TTY-beskeder, hvis en person, som er med i samtalen, har en telefon uden VoLTE.

Når en af telefonerne ikke bruger Voice over LTE, kan TTY-beskeder muligvis kun sendes i én retning. Hvis begge telefoner bruger VoLTE, kan de sende og modtage TTY-beskeder normalt.

Du kan løse problemet ved at trykke på Indstillinger > Mobil > Slå LTE til og vælge Kun data. Foretag derefter opkaldet igen.