Få hjælp til TTY-opkald på Voice over LTE-enheder ved hjælp af iOS 8 og Verizon

Når du foretager et TTY-opkald fra en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus ved hjælp af iOS 8 og Voice over LTE (VoLTE), kan du muligvis ikke sende eller modtage TTY-beskeder, hvis én person i opkaldet har en telefon, der ikke bruger VoLTE.

Når én af telefonerne ikke bruger Voice over LTE, kan TTY-beskeder kun sendes i én retning. Hvis begge telefoner bruger VoLTE, kan TTY-beskeder sendes og modtages normalt.

For at omgå dette problem skal du trykke på Indstillinger > Mobilnetværk > Slå LTE til og vælge Kun data. Foretag derefter opkaldet igen.