iMovie HD kan ikke åbnes i OS X Yosemite

iMovie HD er ikke kompatibel med OS X Yosemite. Hvis du vil bruge iMovie, skal du opgradere til den nyeste version fra Mac App Store.

Opgradering til den nyeste version af iMovie

Du finder den nyeste version af iMovie i Mac App Store, og opdateringen er gratis, hvis du allerede har iMovie 9.0 eller nyere. Den er optimeret til OS X Yosemite, de nyeste Intel-processorer og retinaskærmen. Den nyeste version omfatter også mange nye funktioner og gør det muligt for dig:

• at se alle dine videoer organiseret på ét sted
  • hurtigt at dele klip og projekter på YouTube, Facebook og Vimeo
  • at lave forfilm i Hollywood-stil med smuk grafik og original filmmusik, der er komponeret af nogle af verdens førende komponister af filmmusik
  • at bruge justeringsværktøjer til at fremhæve farverne, stabilisere rystede optagelser, tilføje video- og lydfiltre og skabe realistiske green-screen-effekter
  • at dele dine færdige projekter i iMovie Theater. Projekter, der deles i iMovie Theater, overføres automatisk til iCloud og kan ses på alle dine enheder, herunder Mac, iPhone, iPad, og Apple TV.