Brug af iCloud og GarageBand sammen med iOS 8 eller OS X Yosemite

Hvis du opdaterer til iOS 8 eller OS X Yosemite, kan du muligvis ikke oprette eller åbne iCloud-sange på alle dine enheder, før operativsystemet på dem er opdateret til den nyeste version, og iCloud Drive er slået til.

Med iCloud holdes sange fra GarageBand til iOS opdateret på alle dine iOS-enheder, og sange fra GarageBand til Mac holdes opdateret på alle dine Mac-computere, hvis du har flere. Du kan begynde på at oprette en sang på en iPhone, iPad eller iPod touch og derefter importere den på din Mac via iCloud.

Sådan gør du, hvis dine GarageBand-sange ikke er med i iCloud

Efter opdatering til iOS 8 eller OS X Yosemite vises nye GarageBand-sange, du har delt via iCloud, muligvis ikke på alle dine iOS-enheder og din Mac-computer. Følg denne fremgangsmåde for at bruge iCloud sammen med GarageBand.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Opdater enheden til iOS 8.
  2. Opdater til GarageBand version 2.0.3 eller en nyere version på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  3. Opgrader til iCloud Drive.

Mac-computer

1. Opdater computeren til OS X Yosemite.
  2. Opdater til GarageBand version 10.0.3 eller en nyere version på din Mac.
  3. Opgrader til iCloud Drive.

Brug af iCloud og GarageBand sammen med iOS 8 og OS X Mavericks

På en Mac med OS X Mavericks er det muligt at importere sange fra GarageBand til iOS, der er oprettet på en enhed med iOS 8. Hvis du har opgraderet en iOS 8-enhed til iCloud Drive, skal du opdatere din Mac til OS X Yosemite for at kunne importere sange fra GarageBand til iOS.

Brug af iCloud og GarageBand på en iPhone 4

iCloud kan bruges sammen med GarageBand på en iPhone 4, hvis du ikke har opgraderet til iCloud Drive på nogen af dine enheder. Hvis du allerede har opgraderet til iCloud Drive, kan din iPhone 4 ikke overføre eller vise GarageBand til iOS-sange, der er arkiveret i iCloud.

Hvis du gerne vil opgradere til iCloud Drive for at kunne bruge enheder med iOS 8 eller OS X Yosemite, skal du bruge nedenstående fremgangsmåde til at hente en kopi af dine GarageBand til iOS-sange i iCloud på din iPhone 4, før du opgraderer til iCloud Drive:

1. Åbn GarageBand.
  2. Luk eventuelle åbne projekter, og gå tilbage til vinduet Mine sange.
  3. Tryk på en sang med et overførselssymbol   for at arkivere en lokal udgave på din iPhone 4.

Yderligere oplysninger

Du kan få mere at vide om iCloud Drive, iOS 8 og OS X Yosemite her: