Få adgang til iCloud Drive-arkiver fra iPhone og andre enheder

Brug iCloud Drive til at administrere, få vist, redigere og opdatere arkivversioner på tværs af alle dine enheder.

Brug af iCloud Drive på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc

Indstil iCloud Drive for at holde dine arkiver opdateret på tværs af dine enheder.

På din iPhone, iPad og iPod touch med iOS 11 eller nyere kan du få adgang til dine arkiver fra appen Arkiver, når du har indstillet iCloud Drive. Appen Arkiver gør det nemt at dele dokumenter, samarbejde i realtid på projekter i Pages, Numbers og Keynote og administrere alt det, som du har arkiveret i iCloud Drive.

Hvis du ikke har appen Arkiver på din enhed, skal du opdatere til iOS 11 eller nyere. Hvis du bruger iOS 9 eller iOS 10, kan du få adgang til dine arkiver i appen iCloud Drive.

Du kan automatisk arkivere Pages-, Numbers- og Keynote-arkiver i iCloud Drive

Du kan opdatere indstillingerne på din iPhone, iPad eller iPod touch, så dokumenterne arkiveres automatisk i iCloud Drive, På min [enhed] eller i en netsky fra en tredjepart.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Vælg at opdatere indstillingerne for Pages, Numbers eller Keynote.
  3. Tryk på Dokumentlagring.
  4. Vælg, hvor dokumenterne skal arkiveres automatisk.

Hvis du vælger iCloud Drive, vil ændringer, du foretager af Pages-, Numbers- og Keynote-arkiver på din Mac, automatisk blive arkiveret i iCloud Drive.

Tilføjelse af arkiver fra Skrivebord og Dokumenter til iCloud Drive

Hvis du vil have adgang til arkiver fra din Mac på andre enheder, kan du tilføje mapperne Skrivebord og Dokumenter til iCloud Drive.

Administration af dine iCloud Drive-arkiver, når du er offline

Hvis du er offline og vil have adgang til, redigere og arkivere dokumenter i iCloud Drive, skal du først følge disse trin.

Sådan får du adgang til arkiver, når du er offline

Hvis du have adgang til dine arkiver offline, skal du åbne appen Arkiver på din iPhone, iPad eller iPod touch og følge disse trin.

Hvis du foretager ændringer af dine arkiver, der er arkiveret lokalt, mens du er offline, vises ændringerne ikke i iCloud Drive. Overfør de opdaterede versioner af dine arkiver til iCloud Drive, når du igen er online.

Overfør arkiver til iCloud Drive for at arkivere ændringer, der er foretaget offline

Du kan overføre arkiver til iCloud Drive fra en Mac eller pc på en af følgende måder:

• Træk arkiver fra enten dit skrivebord eller en mappes vindue på din computer til iCloud Drive-vinduet. Du kan også trække dine arkiver til en mappes symbol i iCloud Drive-vinduet. Hvis du trækker til en mappes symbol, så markeres det for at bekræfte, at emnet placeres i mappen.
  • Klik på knappen til at overføre til iCloud Drive  på værktøjslinjen i iCloud Drive. Vælg de arkiver, du vil overføre, og klik derefter på Vælg.

Hvis du ikke har nok plads i iCloud til din overførsel, skal du opgradere din iCloud-lagringsplads eller administrere din iCloud-lagringsplads for at frigøre plads.

Når ændringer, du har foretaget af dine arkiver, overføres til iCloud

Hvor lang tid det tager, før ændringerne overføres til iCloud, afhænger af den app, du bruger. Pages, Numbers og Keynote overfører jævnligt arkiver til iCloud, så du ikke mister nogen ændringer. Andre programmer overfører kun dine arkiver til iCloud, når du har arkiveret dem i mappen iCloud Drive. Hvis du vil have vist dine arkiverede arkiver på en Mac, skal du gå til Finder > iCloud Drive. På din iPhone, iPad eller iPod touch skal du gå til appen Arkiver. På en pc med iCloud til Windows skal du gå til Stifinder > iCloud Drive.

Hvis du stadigvæk ikke får vist de seneste ændringer, eller hvis du får vist et symbol for "ændring i gang" eller symbolet for iCloud  i meddelelsesområdet (på proceslinjen), kan du prøve at arkivere et nyt dokument i mappen iCloud Drive. Kontroller derefter, om ændringerne vises i mappen iCloud Drive.

Sådan finder du manglende arkiver

Når du starter iCloud Drive, flyttes alle de dokumenter, der allerede findes i iCloud, automatisk til iCloud Drive. Du kan få vist dine arkiver på iCloud.com, i appen Arkiver på iOS 11 og nyere, i appsene Pages, Numbers og Keynote eller i appen iCloud Drive på iOS 9 og iOS 10.

Hvis du ikke får vist dine arkiver på nogen af disse placeringer, skal du indstille iCloud Drive på alle dine enheder.

Hvis du har brug for adgang til et arkiv, som du har slettet inden for de sidste 30 dage, kan du gendanne det fra mappen Slettet for nylig i appen Arkiver eller på iCloud.com.

Sådan gør du, hvis dine arkiver ikke opdateres i iCloud Drive

Start med at kontrollere følgende:

Hvis du har prøvet med disse trin, og dine arkiver stadig ikke overføres til iCloud, skal du forblive logget på iCloud og arkivere dine opdaterede arkiver i en anden mappe på din Mac eller pc. Kontakt derefter Apple-support for at få mere hjælp.

Sådan håndterer du beskeden Løs konflikt

Hvis du får vist beskeden Løs konflikt, når du åbner et arkiv, skal du vælge den version af dokumentet, som du ønsker at arkivere. Vælg derefter Behold for at opdatere arkivet i iCloud. Denne meddelelse betyder, at arkivet er blevet opdateret på en anden enhed eller fra iCloud.com, siden sidste gang du loggede på iCloud.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.