Få hjælp til iCloud Drive

iCloud Drive holder alle dine arkiver opdateret på alle dine enheder. Læs mere om, hvordan du søger efter og redigerer dine dokumenter, åbner og arkiverer dine arkiver og får størst muligt udbytte af iCloud Drive.

Hvordan kan jeg få vist mine arkiver på min iPhone, iPad og iPod touch?

På iPhone, iPad og iPod touch med iOS 11 eller nyere kan du få adgang til dine iCloud Drive-arkiver fra appen Arkiver. Appen Arkiver gør det også nemt at dele dokumenter med andre, samarbejde i realtid på projekter i Pages, Numbers og Keynote og administrere alt det, som du har arkiveret i iCloud Drive.

Hvis du ikke har appen Arkiver på din enhed, skal du opdatere til iOS 11 eller nyere. Hvis du bruger iOS 9 eller iOS 10, kan du få adgang til dine arkiver i appen iCloud Drive.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan se alle mine arkiver?

Når du starter iCloud Drive, flyttes alle de dokumenter, der allerede findes i iCloud, automatisk til iCloud Drive. Du kan få vist dine arkiver på iCloud.com, i appen Arkiver på iOS 11 og nyere, i appsene Pages, Numbers og Keynote eller i appen iCloud Drive på iOS 9 og iOS 10.

Hvis du ikke får vist dine arkiver på nogen af disse placeringer, skal du kontrollere, at du har indstillet iCloud Drive på alle dine enheder. Hvis du ikke får vist arkiverne fra din Mac-computers skrivebord og fra mappen DokumenteriCloud.com, skal du gå til Systemindstillinger > iCloud og derefter klikke på Indstillinger ud for iCloud Drive og kontrollere, at det er slået til.

Hvis du har brug for adgang til et arkiv, som du har slettet inden for de sidste 30 dage, kan du muligvis gendanne det fra mappen Slettet for nylig i appen Arkiver eller på iCloud.com. Dine arkiver fjernes fra Slettet for nylig efter 30 dage.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Arkiver på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Gå til Placeringer > Slettet for nylig.
  3. Vælg det arkiv, som du vil beholde.
  4. Tryk på Gendan.

På iCloud.com

1. Log på iCloud.com på en Mac eller pc.
  2. Gå til iCloud Drive, og klik på emner i Slettet for nylig i nederste højre hjørne.
  3. Vælg det arkiv, som du vil beholde.
  4. Tryk på Gendan.

På din Mac

1. Gå til Papirkurv.
  2. Vælg det arkiv, som du vil beholde.
  3. Ctrl-klik og vælg derefter Læg tilbage. Eller du kan trække arkivet tilbage på skrivebordet eller tilbage i iCloud Drive.

Hvad skal jeg gøre, hvis mine arkiver ikke opdateres i iCloud?

Start med at kontrollere følgende:

Hvis du har prøvet med disse trin, og dine arkiver stadig ikke overføres til iCloud, skal du forblive logget på iCloud og arkivere dine opdaterede arkiver i en anden mappe på din Mac eller pc. Kontakt derefter Apple-support for at få mere hjælp.

Kan jeg opdatere Pages-, Numbers- og Keynote-arkiver fra min pc?

Når du åbner disse arkiver, åbner din browser iCloud.com. Du kan logge ind og arbejde på disse arkiver i Pages, Numbers og Keynote.

Jeg er ved at redigere et dokument. Hvornår overføres mine ændringer til iCloud?

Hvornår ændringerne træder i kraft afhænger af den app, der bruges. Pages, Numbers og Keynote overfører regelmæssigt arkiver til iCloud, så du ikke mister ændringer. Andre programmer overfører kun dine arkiver til iCloud, når du har arkiveret dem i mappen iCloud Drive. Hvis du vil have vist dine arkiverede arkiver på en Mac, skal du gå til Finder > iCloud Drive. På din iPhone, iPad eller iPod touch skal du gå til appen Arkiver. På en pc med iCloud til Windows skal du gå til Stifinder > iCloud Drive.

Hvis du stadig ikke får vist de seneste ændringer, eller hvis du får vist et symbol for "ændring i gang" eller symbolet for iCloud Drive i meddelelsesområdet (på proceslinjen), kan du prøve at arkivere et nyt dokument i mappen iCloud Drive. Kontroller derefter, om ændringerne vises i mappen iCloud Drive.

Hvordan arkiverer jeg dokumenterne automatisk i iCloud Drive?

Du kan opdatere indstillingerne på din iPhone, iPad eller iPod touch, så dokumenterne arkiveres automatisk i iCloud Drive, På min [enhed] eller i en netsky fra en tredjepart.

1. Gå til Indstillinger.
  2. Vælg at opdatere indstillingerne for Pages, Numbers eller Keynote.
  3. Tryk på Dokumentlagring.
  4. Vælg, hvor dokumenterne skal arkiveres automatisk.

Hvad skal jeg gøre, hvis beskeden Løs konflikt vises, når jeg åbner et arkiv?

Vælg den version af dokumentet, du vil arkivere, og klik derefter på Behold for at opdatere det i iCloud. Denne meddelelse betyder, at arkivet er blevet opdateret på en anden enhed eller fra iCloud.com, siden sidste gang du loggede på iCloud.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.