Opret og indsæt penge på et iTunes Pass

I Apple Stores og hos udvalgte forhandlere kan du indsætte penge direkte på din saldo for det Apple-id, som du bruger til køb i App Store, iTunes Store og iBooks Store.

Med et iTunes Pass kan du sætte penge ind på det Apple-id, som du bruger til at foretage køb i iTunes Store i Apple Stores eller hos udvalgte forhandlere. Du kan bruge pengene til at købe musik, apps, film, bøger og tv-udsendelser. Du kan også sætte penge direkte ind på dit Apple-id, hvis du bruger en tilføjet betalingsmetode.

De konkrete muligheder varierer afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad du kan købe i iTunes Store i dit land eller område.

Sådan opretter du et iTunes Pass

1. Åbn appen iTunes Store på din iPhone eller iPod touch.
  2. Rul ned til bunden af siden, og tryk på dit Apple-id. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med det Apple-id, du bruger til at foretage køb i iTunes Store.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  4. Rul til afsnittet iTunes Pass, og tryk på "Føj iTunes Pass til Wallet".
  5. Tryk på Tilføj i øverste højre hjørne, når dit Store-kort vises.

Indsæt penge på et iTunes Pass

Du kan indsætte penge på dit iTunes Pass hos en Apple Store eller hos andre udvalgte forhandlere.

1. Åbn appen Wallet på din iPhone, iPod touch eller dit Apple Watch.
  2. Vis iTunes Pass til en butiksmedarbejder, og angiv det beløb, du gene vil have indsat på din konto.
  3. Butiksmedarbejderen slår købet ind via butikken og scanner dit iTunes Pass på din enhed, så saldoen opdateres. Du kan bruge dit iTunes Pass med det samme.

Når du har indsat penge på dit iTunes Pass, kan du se den opdaterede værdi øverst til højre i dit iTunes Pass. Du kan også se din saldo i App Store eller iTunes Store, så længe du er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger i dit iTunes Pass. Når du køber apps, musik, film, tv-udsendelser eller bøger, bruger du af din saldo.

Læs mere om, hvordan du bruger Wallet på din iPhone eller iPod touch.

Adgang til brug af iTunes Pass

Du kan indsætte penge på din konto via iTunes Pass i Apple Store-butikker i følgende lande eller områder:

• Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Canada
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Hongkong
  • Italien
  • Japan
  • Holland
  • Singapore
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA

iTunes Pass kan også bruges hos udvalgte forhandlere i følgende lande eller områder:

• Hongkong
  • Italien
  • Holland
  • Slovakiet

Du skal indbetale til iTunes Pass i det land eller område, hvor dit Apple-id blev oprettet.