Opret og indsæt penge på et iTunes Pass

Penge, som du indsætter på et iTunes Pass i Apple Store-butikker og hos udvalgte forhandlere, indsættes direkte på dit Apple-id.

En iPhone X, der viser et iTunes Pass.

I Apple Store-butikker og hos udvalgte forhandlere kan du indsætte penge på et iTunes Pass. Du kan derefter bruge disse penge til at foretage køb i App Store, iTunes Store eller Apple Books eller til at købe iCloud-lagringsplads.

Hvis du ikke befinder dig i en Apple Store eller hos en udvalgt forhandler, kan du indsætte penge direkte på dit Apple-id ved at benytte din registrerede betalingsmetode.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Sådan opretter du et iTunes Pass

1. Åbn appen iTunes Store på iPhone eller iPod touch.
  2. Rul ned til bunden af siden, og tryk på dit Apple-id. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med det Apple-id, du bruger til at foretage køb i iTunes Store.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du bliver måske bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  4. Rul til afsnittet iTunes Pass, og tryk på "Føj iTunes Pass til Wallet".1
  5. Tryk på Tilføj i øverste højre hjørne, når dit Store-kort vises.

1. Hvis du allerede har indstillet et iTunes Pass, vises "Vis iTunes Pass i Wallet."

Indsæt penge på et iTunes Pass

Du kan indsætte penge på dit iTunes Pass i en Apple Store-butik eller hos andre udvalgte forhandlere.

1. På iPhone, iPod touch eller Apple Watch: Åbn appen Wallet.
  2. Tryk på App Store & iTunes-kortet for at åbne det.
  3. Vis kortet til en butiksmedarbejder, og angiv det beløb, du gerne vil have indsat på din konto.
  4. Butiksmedarbejderen slår købet ind via butikken og scanner dit iTunes Pass på din enhed, så saldoen opdateres. Du kan bruge dit iTunes Pass med det samme.

Når du har indsat penge på dit iTunes Pass, kan du se den opdaterede værdi øverst til højre i dit iTunes Pass. Du kan også se din Apple-id-saldo i App Store eller iTunes Store, så længe du er logget ind med det samme Apple-id, som du bruger i dit iTunes Pass.

Læs mere om, hvordan du bruger Wallet på din iPhone eller iPod touch.

Adgang til brug af iTunes Pass

Du kan indsætte penge på et iTunes Pass i Apple Store-butikker i følgende lande eller områder:

• Australien
  • Østrig
  • Belgien
  • Canada
  • Frankrig
  • Tyskland

• Hongkong
  • Italien
  • Japan
  • Holland
  • Singapore
  • Spanien

• Sverige
  • Schweiz
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA

iTunes Pass kan også bruges hos udvalgte forhandlere i følgende lande eller områder:

• Hongkong
  • Italien

• Holland

Du skal indsætte penge på dit iTunes Pass i det land eller område, hvor dit Apple-id blev oprettet.