Pages til iCloud: Udgivelsesnoter

Vi opdaterer løbende Pages til iCloud. Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at Pages indeholder alle de nyeste funktioner, når du åbner programmet på iCloud.com. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

April 2022

• Udgiv direkte til Apple Books med større filstørrelser på op til 2 GB.
  • Omarranger nemt sider ved at trække og slippe i miniaturevisningen af sidelayoutdokumenter.

Få komplette trinvise vejledninger og oplysninger om alle funktionerne i Pages til iCloud.

September 2021

• Brug sideminiaturevisningen til nemt at navigere i dit dokument.
  • Publicer bøger med dobbeltopslag, optimerede billeder og fleksibel versionering.
  • Tillad, at deltagerne føjer andre til et delt dokument.*
  • Radardiagrammer hjælper dig med at lave en visuel sammenligning af flere variabler for nemt at vise ligheder og forskelle i dine data.

*Kræver iOS 15, iPadOS 15 eller macOS Monterey.

Juni 2021

• Link til websider, e-mailadresser og telefonnumre fra objekter som figurer, streger, billeder, tegninger eller tekstfelter.

Marts 2021

• Tilføj bogmærker, så du hurtigt kan komme fra én del af dit dokument til en anden.

September 2020

• Kom godt i gang ved at vælge blandt de nye rapportskabeloner.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Juli 2020

• Føj nemt billedtekster og titler til billeder, videoer, figurer og andre objekter.
  • Formater tekst som hævet eller sænket skrift, skift mellem små og store bogstaver, skift baggrundsfarve til tekst og meget mere.

Marts 2020

• Kom godt i gang ved at vælge blandt de flotte, nye skabeloner.
  • Start et samarbejde helt automatisk ved at føje et Pages-dokument til en delt mappe på iCloud Drive.
  • Tilføj en uncial for at få et afsnit til at skille sig ud med et stort, dekorativt begyndelsesbogstav.
  • Tilføj en farve, et farveforløb eller et billede til baggrunden af et hvilket som helst dokument.
  • Find nemt skabeloner i en nydesignet skabelonvælger.
  • Brug nye tekstlayoutfunktioner til at tilføje rammer, afsnitsbaggrunde og kolonner.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer.