Pages til iCloud: Udgivelsesnoter

Vi opdaterer løbende Pages til iCloud. Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at Pages indeholder alle de nyeste funktioner, når du åbner programmet på iCloud.com. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

November 2018

Udgivelse af bøger

Tilbyd dine bøger til download eller køb i Apple Books.

Læs mere

September 2018

• Føj hurtigt links til websider og e-mailadresser.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Juni 2018

• Juster skygger og baggrunde, og anvend afrundede hjørner i kolonne-og søjlediagrammer.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Marts 2018

• Lav flotte digitale bøger ved hjælp af nye bogskabeloner.
  • Skift let papirstørrelse, sideretning, dokumentmargener og meget mere i det nye sidepanel til dokumentindstillinger.
  • Tilføj et billedgalleri for at få vist en samling billeder på samme side.
  • Brug cirkeldiagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

September 2017

• Nyt design af dokumentadministration: Åbn dokumenter gemt hvor som helst i iCloud Drive, find nemt delte dokumenter, og opret indlejrede mapper.

Juni 2017

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de mere end 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Tilføj forbundne tekstfelter, så teksten let kan flyde fra sted til sted. Læs mere
  • Understøttelse af avanceret billedudfyldningsgrafik.
  • Indsæt og rediger forbindelsesstreger mellem objekter.
  • Eksporter dokumenter som bøger i ePub-format med fast layout. Læs mere
  • Funktionerne Aktie og Valuta angiver nu data fra den foregående markedsdags afslutning. Læs mere

Marts 2017

• Det forenklede design giver dig let adgang til de værktøjer, du har brug for.
  • Åbn RTF-dokumenter (Rich Text Format). Læs mere
  • Føj farveforløb og billedfyld til grafik.
  • Nye indstillinger for justering og fordeling gør det lettere at placere objekter i dit dokument.
  • Brug de avancerede indstillinger for linjeafstand til at justere afstanden mellem linjerne i en tekst.
  • Formater let din tekst ved at anvende tegntypografier.
  • Se en eksempelvisning af ældre versioner af dit dokument, inden du vælger, hvilken du vil gendanne. Læs mere
  • Nye aktie- og valutafunktioner giver dig opdaterede data om værdipapirer i tabelform. Læs mere
  • Indstil datoer, klokkeslæt og valutaer for dit sprog eller område, når du opretter et dokument.

September 2016

• Understøttelse af samarbejde i realtid i Pages på Mac, iPad og iPhone (funktion i betaversion). Læs mere
  • Åbn og rediger Pages ’05-dokumenter. Læs mere

Læs mere

Se udgivelsesnoterne for Numbers og Keynote til iCloud.