Pages til iCloud: Udgivelsesnoter

Vi opdaterer løbende Pages til iCloud. Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at Pages indeholder alle de nyeste funktioner, når du åbner programmet på iCloud.com. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

Marts 2019

Sådan navigerer du hurtigt i dit dokument

Brug den nye visning af indholdsfortegnelsen til let at navigere i dit dokument eller din bog.

Læs mere

Oversigt på to sider

Få vist to sider side om side, mens du arbejder.

Nyligt slettede arkiver

Du kan få vist og gendanne nyligt slettede arkiver i dokumentadministrationen.

Og meget mere

• Vis og skjul linealen med en ny mulighed.

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Pages til iCloud.

November 2018

Tilbyd dine bøger til download eller køb i Apple Books. Læs mere

September 2018

• Føj hurtigt links til websider og e-mailadresser.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Juni 2018

• Juster skygger og baggrunde, og anvend afrundede hjørner i kolonne- og søjlediagrammer.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Marts 2018

• Lav flotte digitale bøger ved hjælp af nye bogskabeloner.
  • Skift let papirstørrelse, sideretning, dokumentmargener og meget mere i den nye indholdsoversigt til dokumentindstillinger.
  • Tilføj et billedgalleri for at få vist en samling billeder på samme side.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

September 2017

• Nydesignet dokumentadministration: Åbn dokumenter gemt hvor som helst i iCloud Drive, find nemt delte dokumenter, og opret indlejrede mapper.

Juni 2017

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de mere end 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Tilføj forbundne tekstfelter, så teksten let kan flyde fra sted til sted. Læs mere
  • Understøttelse af avanceret billedudfyldningsgrafik.
  • Indsæt og rediger forbindelsesstreger mellem objekter.
  • Eksporter dokumenter som bøger i ePub-format med fast layout. Læs mere
  • Funktionerne Aktie og Valuta angiver nu data fra den foregående markedsdags afslutning. Læs mere

Marts 2017

• Det forenklede design giver dig let adgang til de værktøjer, du har brug for.
  • Åbn RTF-dokumenter (Rich Text Format). Læs mere
  • Føj farveforløb og billedfyld til grafik.
  • Nye indstillinger for justering og fordeling gør det lettere at placere objekter i dit dokument.
  • Brug de avancerede indstillinger for linjeafstand til at justere afstanden mellem linjerne i en tekst.
  • Formater let din tekst ved at anvende tegnformater.
  • Se en eksempelvisning af ældre versioner af dit dokument, inden du vælger, hvilken du vil gendanne. Læs mere
  • Nye aktie- og valutafunktioner giver dig opdaterede data om værdipapirer i tabelform. Læs mere
  • Indstil datoer, klokkeslæt og valutaer for dit sprog eller område, når du opretter et dokument.

September 2016

• Understøttelse af samarbejde i realtid i Pages på Mac, iPad og iPhone (funktion i betaversion). Læs mere
  • Åbn og rediger Pages ’05-dokumenter. Læs mere

Læs mere

Se udgivelsesnoterne for Numbers og Keynote til iCloud.