Numbers til iCloud: Udgivelsesnoter

Vi opdaterer regelmæssigt Numbers til iCloud. Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at Numbers indeholder alle de nyeste funktioner, når du starter programmet på iCloud.com. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

September 2018

symbolet for smarte kategorier

Smarte kategorier

Organiser og opsummer hurtigt tabeller for at få ny indsigt.

Læs mere

symbolet for tilføjelse af links

Tilføj links

Føj hurtigt links til websider og e-mailadresser.

Symbol for figurer

Nye figurer

Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Juni 2018

• Juster skygger, baggrunde og mellemrum i diagrammer.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede diagrammer og søjler.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Marts 2018

• Føj et interaktivt billedgalleri til dine regneark for at se en samling af billeder.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere dine data på en ny og spændende måde.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedret understøttelse i begge læseretninger for arabisk og hebraisk.

September 2017

• Nydesignet dokumentadministration: Åbn regneark, der er gemt hvor som helst, i iCloud Drive, find nemt delte regneark, og opret indlejrede mapper.

Juni 2017

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Understøttelse af avanceret billedudfyldningsgrafik.
  • Indsæt og rediger forbindelsesstreger mellem objekter.
  • Funktionerne Aktie og Valuta angiver nu data fra markedets lukning på dagen forinden. Læs mere

Marts 2017

• Det forenklede design giver dig let adgang til de værktøjer, du har brug for.
  • Nye aktie- og valutafunktioner giver dig opdaterede data om værdipapirer i tabelform.
  • Føj farveforløb og billedfyld til grafik.
  • Nye indstillinger for justering og fordeling gør det lettere at placere objekter i dit regneark.
  • Se en eksempelvisning af ældre versioner af dit regneark, inden du vælger, hvilken version du vil gendanne.
  • Indstil datoer, klokkeslæt og valutaer for dit sprog eller område, når du opretter et dokument.

September 2016

• Understøttelse af samarbejde i realtid i Numbers på Mac, iPad og iPhone (funktion i betaversion).
  • Samarbejd med bestemte personer (funktion i betaversion).

Læs mere

Se udgivelsesnoterne for Pages og Keynote til iCloud.