Numbers til iCloud: Udgivelsesnoter

Vi opdaterer regelmæssigt Numbers til iCloud. Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at Numbers indeholder alle de nyeste funktioner, når du starter programmet på iCloud.com. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

September 2021

symbol for pivottabel

Vis pivottabeller

Vis, formater og tilføj diagrammer til pivottabeller, der er oprettet på Mac, iPad eller iPhone.

symbol for diagram

Radardiagrammer

Visualiser og sammenlign flere variabler for at få vist ligheder og forskelle i dine data.

symbol for filter

Forbedrede filtre

Find dubletter af poster og unikke værdier i dine data, og brug nydesignede hurtige filtre til at få vist eller skjule rækker, der matcher en bestemt værdi.

Og meget mere

• Fleksibelt samarbejde giver deltagerne mulighed for at føje andre personer til et delt regneark.*

Få komplette trinvise vejledninger og oplysninger om alle funktioner i Numbers til iCloud.

* Kræver iOS 15, iPadOS 15 eller macOS Monterey.

Juni 2021

• Link til websider, e-mailadresser og telefonnumre fra objekter som figurer, streger, billeder, tegninger eller tekstfelter.

September 2020

• Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Juli 2020

• Med nye funktioner, herunder XLOOKUP, XMATCH og REGEX, kan du sammenligne mønstre, ændre tekst og oprette fleksible formler. Læs mere
  • Føj nemt billedtekster og titler til billeder, videoer, figurer og andre objekter. Læs mere
  • Formater tekst som hævet eller sænket skrift, skift mellem små og store bogstaver, skift baggrundsfarve til tekst og meget mere. Læs mere

Marts 2020

• Start et samarbejde helt automatisk ved at føje et Numbers-regneark til en delt mappe på iCloud Drive. Læs mere
  • Brug nye tastaturgenveje til hurtigt at vælge rækker og kolonner.
  • Tilføj en farve på arkets baggrund. Læs mere
  • Åbn regneark, der indeholder flere rækker og kolonner end nogensinde før. Læs mere
  • Find nemt skabeloner i en nydesignet skabelonmenu.
  • Føj en uncial til tekst i en figur. Læs mere
  • Brug nye tekstlayoutfunktioner til at tilføje kanter, afsnitsbaggrunde og kolonner.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer.

Juni 2019

• Opret links fra tekst til andre ark i et regneark. Læs mere
  • Føj rækker til filtrerede tabeller.
  • Anbring billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flyttes med teksten. Læs mere

Marts 2019

• Foretag præcise ændringer af størrelsen på tabelrækker og -kolonner i formatvinduet.
  • Forbedret brugervenlighed og ydeevne for smarte kategorier.
  • Du kan få vist og gendanne nyligt slettede regneark i dokumentadministrationen.

September 2018

• Brug smarte kategorier til hurtigt at organisere og opsummere tabeller for at opnå nye indsigter. Læs mere
  • Føj hurtigt links til websider og e-mailadresser.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Juni 2018

• Juster skygger, baggrunde og mellemrum i diagrammer.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Marts 2018

• Føj et interaktivt billedgalleri til dine regneark for at se en samling af billeder.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere dine data på en ny og spændende måde.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedret understøttelse i begge læseretninger for arabisk og hebraisk.

September 2017

• Nydesignet dokumentadministration: Åbn regneark gemt hvor som helst i iCloud Drive, find nemt delte regneark, og opret indlejrede mapper.

Juni 2017

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de mere end 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Understøttelse af avanceret billedudfyldningsgrafik.
  • Indsæt og rediger forbindelsesstreger mellem objekter.
  • Funktionerne Aktie og Valuta angiver nu data fra den foregående markedsdags afslutning. Læs mere

Marts 2017

• Det forenklede design giver dig let adgang til de værktøjer, du har brug for.
  • Nye aktie- og valutafunktioner giver dig opdaterede data om værdipapirer i tabelform.
  • Føj farveforløb og billedfyld til grafik.
  • Nye indstillinger for justering og fordeling gør det lettere at placere objekter i dit regneark.
  • Se en eksempelvisning af ældre versioner af dit regneark, inden du vælger, hvilken version du vil gendanne.
  • Indstil datoer, klokkeslæt og valutaer for dit sprog eller område, når du opretter et dokument.

September 2016

• Understøttelse af samarbejde i realtid i Numbers på Mac, iPad og iPhone (funktion i betaversion).
  • Samarbejd med bestemte personer (funktion i betaversion).

Læs mere

Se udgivelsesnoterne for Pages og Keynote til iCloud.