Numbers til iCloud: Udgivelsesnoter

Vi opdaterer regelmæssigt Numbers til iCloud. Opdateringerne opsamles løbende, og det betyder, at Numbers indeholder alle de nyeste funktioner, når du starter programmet på iCloud.com. Du kan se funktionerne i de forskellige udgivelser nedenfor.

Juni 2019

Link til ark

Opret links fra tekst til andre ark i et regneark.

Læs mere

Forbedringer af tabelredigering

Føj rækker til filtrerede tabeller.

Tilføj integrerede objekter

Placer billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flyttes med teksten.

Læs mere

Marts 2019

• Foretag præcise ændringer af størrelsen på tabelrækker og -kolonner i formatvinduet.
  • Forbedret brugervenlighed og ydeevne for smarte kategorier.
  • Du kan få vist og gendanne nyligt slettede regneark i dokumentadministrationen.

September 2018

• Brug smarte kategorier til hurtigt at organisere og opsummere tabeller for at opnå nye indsigter. Læs mere
  • Føj hurtigt links til websider og e-mailadresser.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Juni 2018

• Juster skygger, baggrunde og mellemrum i diagrammer.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Marts 2018

• Føj et interaktivt billedgalleri til dine regneark for at se en samling af billeder.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere dine data på en ny og spændende måde.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedret understøttelse i begge læseretninger for arabisk og hebraisk.

September 2017

• Nydesignet dokumentadministration: Åbn regneark gemt hvor som helst i iCloud Drive, find nemt delte regneark, og opret indlejrede mapper.

Juni 2017

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de mere end 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Understøttelse af avanceret billedudfyldningsgrafik.
  • Indsæt og rediger forbindelsesstreger mellem objekter.
  • Funktionerne Aktie og Valuta angiver nu data fra den foregående markedsdags afslutning. Læs mere

Marts 2017

• Det forenklede design giver dig let adgang til de værktøjer, du har brug for.
  • Nye aktie- og valutafunktioner giver dig opdaterede data om værdipapirer i tabelform.
  • Føj farveforløb og billedfyld til grafik.
  • Nye indstillinger for justering og fordeling gør det lettere at placere objekter i dit regneark.
  • Se en eksempelvisning af ældre versioner af dit regneark, inden du vælger, hvilken version du vil gendanne.
  • Indstil datoer, klokkeslæt og valutaer for dit sprog eller område, når du opretter et dokument.

September 2016

• Understøttelse af samarbejde i realtid i Numbers på Mac, iPad og iPhone (funktion i betaversion).
  • Samarbejd med bestemte personer (funktion i betaversion).

Læs mere

Se udgivelsesnoterne for Pages og Keynote til iCloud.