Om sikkerhedsindholdet i OS X Server 3.1.2.

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i OS X Server 3.1.2.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

OS X Server 3.1.2

• Ruby

Fås til: OS X Mavericks v10.9.3 og nyere versioner

Effekt: Kørsel af et Ruby-script, der anvender ikke-godkendt input til at oprette et float-objekt, kan medføre, at programmet pludselig ikke svarer eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med heapbufferoverløb i Ruby ved konvertering af en streng til en floating point-værdi. En hacker kunne sende en specielt udarbejdet anmodning til Profile Manager eller til et Ruby-script, der kan medføre, at et program ikke svarer eller kørsel af vilkårlig kode. Problemet blev løst ved forbedret godkendelse af floating point-værdier.

CVE-id

CVE-2013-4164

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.