AirPort-baser: Sådan slår du Remote Play til for Sony PlayStation 4

Hvis du vil slå funktionen Remote Play til for Sony PlayStation 4, skal du aktivere følgende indstillinger på AirPort-basen.

1. Indstil reservering af DHCP.
  2. Klik på menuen Gå i Finder på Mac-computeren, og vælg derefter Hjælpeprogrammer.
  3. Åbn AirPort-værktøj.
  4. Vælg den AirPort-base, der skal indstilles, og klik på Rediger. Indtast adgangskoden, hvis du bliver bedt om det.
  5. Klik på Netværk, og vælg derefter DHCP og NAT i lokalmenuen Routerfunktion.
  6. Klik på plustegnet under feltet Portoverførsel.
  7. Indtast en beskrivelse af portoverførslen for hver af de tre indstillinger (f.eks. PS4-1, PS4-2 og PS4-3).
  8. Indtast IP-adressen for Sony PlayStation 4 i feltet Privat IP-adresse som vist nedenfor. Indtast også portnumrene som vist nedenfor. Du kan finde IP-adressen for PS4 ved at vælge hovedmenuen > Indstillinger > Netværk > Vis forbindelsesstatus.
    • Overførsel 1: UDP 9296 PS4
      • Offentlig UDP: 9296
      • Privat IP-adresse
      • Privat UDP: 9296
    • Overførsel 2: UDP 9297 PS4
      • Offentlig UDP: 9297
      • Privat IP-adresse
      • Privat UDP: 9297
    • Overførsel 3: TCP 9295 PS4
      • Offentlig TCP: 9295
      • Privat IP-adresse
      • Privat TCP: 9297
  9. Arkiver efter hver indstilling. Når du er færdig, ser vinduet sådan ud:

10. Klik på Opdater.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.