Om opdateringen OS X Mavericks v10.9.3

Denne artikel indeholder oplysninger om opdateringen OS X Mavericks v10.9.3

Opdateringen OS X Mavericks v10.9.3 anbefales til alle OS X Mavericks-brugere.

Opdatering af systemet

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af computeren inden installering. Det kan du gøre med Time Machine.
  2. Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.
  3. Der kan forekomme uønskede resultater, hvis der er installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis operativsystemet på anden måde er blevet ændret.
  4. Vælg Apple-menuen () > Softwareopdatering for at søge efter den nyeste Apple-software via Mac App Store, herunder denne opdatering.
  5. Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan hente selvstændige installeringsprogrammer på Apples side med supportoverførsler

Om opdateringen

Opdateringen Mavericks 10.9.3 anbefales til alle OS X Mavericks-brugere. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac.

I denne opdatering:

• Forbedret 4K-skærmunderstøttelse på Mac Pro (ultimo 2013) og MacBook Pro med 15" Retina-skærm (ultimo 2013)
  • Mulighed for at synkronisere kontakter og kalendere mellem en Mac og en iOS-enhed via en USB-forbindelse
  • Forbedret VPN-forbindelsesstabilitet ved hjælp af IPsec
  • Løsning af et problem, der forhindrede, at Skriftbog kunne installere PostScript Type 1-skrifter
  • Forbedret stabilitet ved kopiering, redigering og gennemgang af tilladelser for arkiver på en SMB-arkivserver
  • Forbedret stabilitet ved netværkshjemmebiblioteker
  • Forbedret stabilitet ved installering af konfigurationsbeskrivelser
  • Øget log ind-hastighed for brugere i Active Directory-grupper
  • Safari 7.0.3

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.