Om opdateringen OS X Mavericks v10.9.3

Denne artikel indeholder oplysninger om opdateringen OS X Mavericks v10.9.3

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Opdateringen OS X Mavericks v10.9.3 anbefales til alle OS X Mavericks-brugere.

Opdatering af systemet

1. Du skal tage en sikkerhedskopi af dit system inden installering. Det kan du gøre med Time Machine.
  2. Du må ikke afbryde installeringsprocessen, når du har startet opdateringen af systemet.
  3. Der kan forekomme uventede resultater, hvis du har installeret systemsoftwareændringer fra andre producenter, eller hvis du har ændret operativsystemet på anden måde.
  4. Vælg Apple-menuen () > Softwareopdatering for at søge efter den nyeste Apple-software via Mac App Store, herunder denne opdatering.
  5. Der vises muligvis andre softwareopdateringer til din computer, som du skal installere. Vær opmærksom på, at opdateringens størrelse kan være forskellig fra computer til computer, hvis den installeres via Softwareopdatering. Nogle opdateringer skal muligvis installeres før andre.

Du kan også hente installeringsprogrammet til manuel opdatering. Denne mulighed er nyttig, hvis du skal opdatere flere computere, men kun ønsker at hente opdateringen én gang. Du kan hente selvstændige installeringsprogrammer under Overførsler under Apple-support

Om opdateringen

Opdateringen Mavericks 10.9.3 anbefales til alle OS X Mavericks-brugere. Den forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac.

Denne opdatering:

• Forbedrer understøttelse af 4K-skærme på Mac Pro (ultimo 2013) og 15" MacBook Pro med Retina-skærm (ultimo 2013)
  • Tilføjer muligheden for at synkronisere kontakter og kalendere mellem en Mac og en iOS-enhed via en USB-forbindelse
  • Forbedrer pålideligheden af VPN-forbindelser, der bruger IPsec
  • Løser et problem, der forhindrede Skriftbog i at installere PostScript Type 1-skrifter
  • Forbedrer pålideligheden af kopiering, redigering og undersøgelse af tilladelser tildelt arkiver på en SMB-arkivserver
  • Forbedrer pålideligheden af hjemmebiblioteker på netværk
  • Forbedrer stabiliteten ved installering af konfigurationsbeskrivelser
  • Forbedrer log ind-hastigheden for brugere i Active Directory-grupper
  • Inkluderer Safari 7.0.3

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.