Om Safari 7.0.3

Safari 7.0.3-opdateringen anbefales til alle OS X Mavericks-brugere og indeholder forbedringer af kompatibilitet, stabilitet og sikkerhed.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Denne opdatering:

• Løser et problem, der kunne medføre, at søge- og adressefeltet indlæste en webside eller indsendte et søgeord, inden der var blevet trykket på Returtasten
  • Forbedrer kompatibiliteten for automatisk udfyldning af kreditkortoplysninger på websider
  • Løser et problem, der kunne blokere for modtagelsen af push-meddelelser fra websider
  • Tilføjer en indstilling, der gør det muligt at slå meddelelser om push-meddelelser fra på websider
  • Tilføjer understøttelse af websider med generiske topniveaudomæner
  • Styrker sandboxing i Safari
  • Løser sikkerhedsproblemer, herunder flere problemer identificeret i de seneste sikkerhedskonkurrencer

Du kan opdatere Safari via fanen Opdateringer i Mac App Store.

Læs mere

Flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses her: https://support.apple.com/da-dk/HT201222