Safari 7.0.3

Safari 7.0.3-opdateringen anbefales til alle OS X Mavericks-brugere og indeholder forbedringer af kompatibilitet, stabilitet og sikkerhed.

Denne opdatering sikrer følgende:

• Løser et problem, der kunne medføre, at søge- og adressefeltet indlæste en webside eller sendte et søgeord, inden der blev trykket på Returtasten
  • Forbedrer kompatibiliteten ved auto-udfyldning af kreditkort på websteder
  • Løser et problem, der kunne blokere push-beskeder fra websteder
  • Tilføjer en indstilling til at slå push-beskeder fra websteder fra
  • Tilføjer understøttelse af generiske domænenavne på øverste niveau
  • Styrker sandboxing i Safari
  • Løser sikkerhedsproblemer – bl.a. flere problemer, der er fundet i aktuelle sikkerhedskonkurrencer

Du kan opdatere Safari via ruden Opdateringer i Mac App Store.

Yderligere oplysninger

Flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses her: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK