Tilknytning af dit Apple-id til en Movies Anywhere-konto

Sådan knytter du dit Apple-id til din Movies Anywhere-konto og ser film på tværs af alle dine enheder.

Med Movies Anywhere-tjenesten kan du gennemgå og se din samling af kvalificerede Disney-, 20th Century Fox-, Sony Pictures-, Universal- og Warner Bros-film samt bonusmateriale og eksklusive videoer fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc eller et Apple TV. Movies Anywhere-tjenesten er kun tilgængelig i USA.

Du kan få adgang til Movies Anywhere på din computer eller fra den gratis app, som du kan downloade fra App Store til din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV.

Et Apple-id kan have op til ti enheder (inklusive fem computere) tilknyttet til afspilning af musik og video. Den enkelte computer skal også være godkendt til at bruge det samme Apple-id.

Sådan tilknytter du dit Apple-id til Movies Anywhere

1. På din iPhone, iPad eller iPod touch skal du åbne appen Movies Anywhere og logge ind.
  2. Tryk på dit profilsymbol øverst på skærmen, og tryk derefter på Administrer forhandlere.
  3. Tryk på iTunes. Når iTunes eller iTunes Store-appen åbner, skal du fuldføre processen.

Du kan kun tilknytte én konto ad gangen, og du kan skifte konto, hver gang der er gået 180 dage.

Du kan også tilknytte din konto på MoviesAnywhere.com. Når du er logget ind, skal du klikke eller trykke på dit navn i øverste højre hjørne og vælge Administrer forhandlere.

Sådan fornyr eller afbryder du Movies Anywhere

Hvert andet år skal Apple bede om din tilladelse til at dele kvalificerede film, som du køber i iTunes Store, med Movies Anywhere. Nye, kvalificerede iTunes Store-køb, du foretager, deles ikke med Movies Anywhere, før du har givet dit samtykke igen.

Du kan også når som helst afbryde Movies Anywhere. Selvom du fjerner tilknytningen mellem dit Apple-id og din Movies Anywhere-konto, kan du stadig se købte film fra Movies Anywhere eller iTunes Store begge steder, men du kan kun se nye film, som du køber, i den app, du køber dem i.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  3. Rul ned til afsnittet Movies Anywhere. Hvis du ikke kan se Movies Anywhere, skal du sørge for, at du er logget ind med det samme Apple-id, som du knyttede til Movies Anywhere.
  4. Tryk på Forny for at give samtykke til deling af køb igen, eller tryk på Afbryd for at fjerne tilknytningen mellem dit Apple-id og Movies Anywhere.

Du kan også fjerne tilknytningen mellem dit Apple-id og Movies Anywhere i appen Movies Anywhere. Åbn appen, gå til Mere > Administrer forhandlere, og tryk derefter på Afbryd under iTunes.

På din Mac eller pc

1. Åbn appen Apple TV på din Mac. På pc: Åbn iTunes til Windows.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen, vælg Konto > Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id.
  4. På siden Kontooplysninger skal du rulle ned til afsnittet Oversigt over Apple-id og kigge efter Movies Anywhere. Hvis du ikke kan se Movies Anywhere, skal du sørge for, at du er logget ind med det samme Apple-id, som du knyttede til Movies Anywhere.
  5. Klik på Forny for at give samtykke til deling af køb igen, eller klik på Afbryd for at fjerne tilknytningen mellem dit Apple-id og Movies Anywhere.

Om 4K-, HDR- eller Dolby Vision-versioner

• Hvis du køber en kvalificeret film fra en gensidig Movies Anywhere-tjeneste* i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, kan du se en version af samme kvalitet i iTunes Store (så længe filmen er tilgængelig i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos i iTunes Store).
  • Hvis du køber en kvalificeret film fra en gensidig Movies Anywhere-tjeneste* i HD, kan du se en HD-version i iTunes Store. (Disse film opgraderes ikke til 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, selvom filmen findes i disse formater i iTunes Store).
  • Hvis du køber en kvalificeret film fra iTunes Store i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, kan du se en version af samme kvalitet fra en gensidig Movies Anywhere-tjeneste* (så længe filmen er tilgængelig i 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos fra den gensidige tjeneste).*
  • Hvis du køber en kvalificeret film fra iTunes Store i HD, der senere opgraderes til 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos, kan du muligvis ikke se en matchende version i højere kvalitet via en gensidig Movies Anywhere-tjeneste* (men du kan stadig se HD-versionen).

* Gå til MoviesAnywhere.com for at få flere oplysninger om gensidige tjenester.

Sådan får du hjælp

• Hvis du har købt en film i iTunes Store og senere har modtaget en refundering, er denne film ikke længere tilgængelig i hverken Movies Anywhere eller iTunes Store.
  • Du kan kun streame og downloade kvalificerede film via Movies Anywhere i USA og visse øvrige amerikanske områder.
  • Hvis du vil vide mere om systemkrav eller programdetaljer, kan du gå til MoviesAnywhere.com eller kontakte en Movies Anywhere-medarbejder på help.moviesanywhere.com.
  • Hvis du har problemer, der haster, kan du ringe på 1-833-466-8438 for at tale med en medarbejder fra Movies Anywhere.
  • Hvis du har andre spørgsmål, kan du bruge Movies Anywhere-kontaktformularen. Du kan også åbne appen Movies Anywhere på din iPhone, iPad eller iPod touch, trykke på symbolet Indstillinger > Hjælpecenter > Kontakt os.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.