Om Java til OS X 2015-001

Java til OS X 2015-001 indeholder installeringsforbedringer og erstatter alle tidligere versioner af Java til OS X. Med denne pakke installeres samme version af Java 6, som er indeholdt i Java til OS X 2013-005.

Denne artikel handler om ældre Java-software, som der ikke udbydes support til.
Hent den nyeste version af Java til OS X direkte hos Oracle.

Denne opdatering fjerner tilbehøret fra Apple til Java-miniprogrammer fra alle webbrowsere. Hvis du vil bruge miniprogrammer på en webside, skal du klikke på landet eller området med mærket "Manglende tilbehør" for at hente den nyeste version af Java-tilbehøret fra Oracle.

Læs mere

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses på følgende websted:

https://support.apple.com/da-dk/HT201222