Brug af AppleScript til automatisering af opgaver i iWork til Mac

AppleScript kan bruges til at automatisere almindelige opgaver i iWork til Mac-programmer for at kunne arbejde mere effektivt og reducere antallet af fejl.

AppleScript-understøttelsen i iWork til Mac-programmer er forbedret i Numbers 3.1, Pages 5.2 og Keynote 6.2 samt nyere versioner af programmerne.

AppleScript-ordbogen indeholder de tilgængelige AppleScript-kommandoer til Pages, Numbers og Keynote. Sådan får du vist ordbogen:

1. Åbn AppleScript-redigeringsværktøjet i Programmer > Hjælpeprogrammer.
  2. Vælg Arkiv > Åbn ordbog.
  3. Vælg Pages, Numbers eller Keynote, og klik på Vælg. Hvis du har en ældre version af programmet installeret, skal du sørge for at vælge den korrekte version på listen.

Yderligere oplysninger

Du kan få mere at vide om brug af AppleScript i iWork til Mac-programmer på andre udbyderes websteder, f.eks. webstedet om Mac OS X-automatisering og iWork-automatisering.

afsnittet Mail Merge på webstedet om iWork-automatisering kan du få mere at vide om, hvordan brevfletning udføres ved hjælp af AppleScript i Pages 5.5 og Numbers 3.5 samt nyere versioner af programmerne.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.